Για να έχει δυνάμεις μέσα στην μέρα - Το πλούσιο πρωινό της Ιωάννας Τούνη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

Γεμάτο λιχουδιές!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Για να έχει δυνάμεις μέσα στην μέρα - Το πλούσιο πρωινό της Ιωάννας Τούνη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, και μέχρι τότε απολαμβάνουν λίγες στιγμές ξεκούρασης στην Κρήτη, μοιράζοντας μαζί με το διαδικτυακό τους κοινό, στιγμιότυπα, αλλά και βίντεο με την κοιλίτσα της Ιωάννας που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει όλο και πιο πολύ και εκείνοι "λιώνουν".

Το πλούσιο πρωινό της Τούνη και του Αλεξάνδρου στην Κρήτη

Το πρωί της Κυριακής 14/8 λοιπόν η γνωστή επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο, όπου έδειχνε το πρωινό που απόλαυσαν δίπλα στην πισίνα, και δείχνοντας τον αγαπημένο της, σχολιάζοντας μάλιστα την έκφραση στον πρόσωπό του.

«Ξινομούρης», έγραψε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου η Ιωάννα Τούνη.

"Έπαθα σοκ όταν..."

Έτοιμη να γίνει μαμά είναι η Ιωάννα Τούνη. Διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε μερικές εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πριν δυο ημέρες γιόρτασε τα γενέθλια της, ενώ παράλληλα έμαθε και το φύλο του μωρού.

Οι φίλοι της, της ετοίμασαν ένα απίστευτο party δίπλα σε πισίνα με μουσική, ποτά και χορούς. Το σοκ που έπαθε μόλις βγήκε μπλε καπνός και έμαθαν πως είναι αγόρι ήταν μεγάλο, ενώ ο παρουσιαστής - μοντέλο χάρηκε τόσο πολύ που δεν σταματούσε να φωνάζει.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθαν και οι πρώτες αναρτήσεις του ζευγαριού. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε πως ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο και να πηγαίνει μαζί του για camping, ενώ η Ιωάννα Τούνη έγραψε πως περίμενε να είναι κοριτσάκι για να συνεχίσουν όλα να είναι ροζ.

Πριν μερικές ώρες όμως, η instagrammer έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με βίντεο από το party για το gender reavel. Όπως ήταν φυσικό οι περίπου 1 εκατομμύριο διαδικτυακοί φίλοι και φίλες έσπευσαν να της σχολιάσουν και να τις εύχονται για το αγγελούδι της που έρχεται.

«Πες την αλήθεια, τι πίστευες ότι θα ήταν;;; Κορίτσι ή αγόρι; Εγώ έπαθα ομολογουμένως ένα μικρό ΣΟΚ, αλλά πλέον ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα μας αλλάξει την ζωή!», έγραψε.