Γιώργος Λιάγκας: «Τι καραμέλα είναι αυτή;» - "Δίκασε" τον Λάκη Λαζόπουλο στον αέρα του "Πρωινού"

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Τι καραμέλα είναι αυτή;» -

Το πρωί της Παρασκεύης (3/2) στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε το απόσπασμα από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, που "έκραξε" την ελληνική τηλεόραση (δείτε εδώ τα λόγια του), αλλά και την συνέντευξη που έδωσε στο Mega Καλημέρα.

Βέβαια, μετά το χθεσινό ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα, ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε απάντηση στα όσα του "χρέωσε".

«Βλέπω ότι τα πρωινά πολλές φορές το παρατραβάνε. Πολλές ώρες, πολλές ερωτήσεις που δεν έχουν καμία σχέση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να προβληθούν διά μέσω αυτού, κάποιοι όχι, ας μην τους ανακατέβω όλους. Και συνέχεια δημιουργούνται θέματα. Γιατί αν θες να πουλήσεις και την άλλη μέρα το ίδιο θέμα, πρέπει κάτι να βρεις. Και στην προσπάθεια να βρεις, μπορεί να βρεις λάθος στοιχεία ή να σου δώσουν λάθος στοιχεία», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσθεσε: «Δεν διαφωνώ με το να εξετάζει μια εκπομπή τα δεδομένα ενός πράγματος που συμβαίνει στην κοινωνία. Ο καθένας που δεν έχει γνώση, να θέλει να πει την άποψη του, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Το διαδίκτυο έχει και λεκάνες για να κάνει ο καθένας τον εμετό του. Εγώ είπα να μην φτάσει το θέμα να επηρεάζει την έκβαση μιας υπόθεσης».

Η απάντηση του Λιάγκα στον Λαζόπουλο και τους συντελεστές του Mega Καλημέρα

«Δεν σημαίνει ότι όλες οι εκπομπές σε μία ζώνη είναι ίδιες. Αυτή η βλακεία που “δέρνει” το τελευταίο διάστημα… πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα. Τι πάει να πει; Οι Αρβύλα κάνουν εκπομπή με επιτυχία 20:00 – 21:00. Σε αυτό το διάστημα τα άλλα κανάλια κάνουν σατιρική εκπομπή; Όχι. Εμείς κάνουμε αυτή την εκπομπή.

Επειδή μια άλλη εκπομπή παίζει στην ίδια ζώνη είναι ίδια εκπομπή; Ανοίξτε λίγο και δείτε. Τι καραμέλα είναι αυτή; Τι ευκολία είναι αυτή; Από σένα που είσαι ευφυέστατος, πολυτάλαντος και πολυπράγμων δεν το περίμενα, ειλικρινά σου μιλάω. Και σε εκτιμώ αφάνταστα. Το λέω με αγάπη. Πραγματικά, με στεναχώρησες χθες με αυτό που είπες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε επίσης: «Έχουμε έναν μπούσουλα. Βλέπουμε τι θέλει ο κόσμος και τι δεν θέλει από τον καθένα από μας. Και ακολουθούμε αυτό που θέλει ο κόσμος, με την ευκολία ή τη δυσκολία. Από εμένα ο κόσμος θέλει πιο δύσκολα πράγματα. Ο κόσμος δεν θέλει από εμένα τρεις ώρες Survivor, αυτό μου δείχνει στα νούμερα, θέλει κάτι άλλο από εμένα».