Τα "έσπασαν" μέχρι το πρωί Μελέτη - Μαροσούλης στον θρησκευτικό γάμο τους: Ο χορός του ζευγαριού και το εντυπωσιακό νυφικό της Ελεονώρας

Φωτογραφίες και βίντεο από το γλέντι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή 30/6 ημέρα για την Ελεονώρα Μελέτη και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη. Μετά τον πολιτικό τους γάμο το 2017 πήραν την απόφαση μαζί με την βάφτιση της κορούλας τους να πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο.

Τα δυο μυστήρια έγιναν στην Πάρο παρουσία μονάχα στενών συγγενών και φίλων. Το ζευγάρι θέλησε να γίνουν όλα κάτω υπό άκρα μυστικότητα, καθώς επιθυμούσαν να μην υπάρχουν κάμερες εκπομπών και φωτογράφοι.

Βέβαια, μια ανάρτηση της στο προφίλ της στο Instagram, άφησε να εννοηθούν πολλά σχετικά με... φίλο της.

«Ο μόνος τρόπος να τσεκάρεις την αξιοπιστία των ανθρώπων γύρω σου είναι... τσεκάροντας την! Δίνεις μια πληροφορίες εμπιστευτικά σε κάποιον κ μια άλλη σε κάποιον άλλον. Όποιου η πληροφορία φτάσει σε αποδέκτη ο οποίος μάλιστα την χρησιμοποιήσει, δείχνει αυτομάτως και τον αναξιόπιστο. Τόσο απλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελεονώρα Μελέτη γάμος ξέσπασμα

Φωτογραφίες και βίντεο από το γάμο Μελέτη - Μαροσούλη

Στη συνέχεια στα social media οι φίλοι τους μοιράστηκαν διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από το γλέντι. Όλοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Περισσότερο όμως το ζευγάρι που πέρασε μια από τις πιο όμορφες στιγμές του.

Ελεονώρα Μελέτη Θοδωρής Μαροσούλης γάμος

Ελεονώρα Μελέτη γάμος θρησκευτικός

Ελεονώρα Μελέτη Θοδωρής Μαροσούλης

Η Ελεονώρα Μελέτη μάλιστα έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο λευκό στράπλες νυφικό της. Το είχε συνδυάσει με ένα ιδιαίτερο κόσμημα στο λαιμό, ενώ τα μαλλιά της τα έπιασε χαλαρό κότσο.

Μια από τις συγκινητικές στιγμές, ήταν όταν η παρουσιάστρια χόρεψε με τον σύζυγό της αλλά και ξεχωριστά με την κορούλα της Αλεξάνδρα - Ωκεάνις - δείτε φωτογραφία από το ξενοδοχείο που έμειναν.

Ελεονώρα Μελέτη γάμος

Επέτειος 6 χρόνων για το ζευγάρι - Φωτογραφίες από τη ζωή τους

«Πριν 6 χρόνια τέτοια μέρα ήταν Σάββατο και ετοιμαζόμουν για έξοδο χωρίς να έχω φανταστεί ότι θα τον γνώριζα. Έχουν περάσει 6 χρόνια. Έξι χρόνια με χαρές, γέλια κ ευχάριστα γεγονότα αλλά κ δυσκολίες, εμπόδια κ προβλήματα.

Ωστόσο κάθε μέρα που περνάει νιώθω ευγνωμοσύνη που τον γνώρισα. Όχι για τα αυτονόητα, αυτά είχαν ήδη τσεκαριστεί με το πράσινο φως ότι αξίζει η σχέση αυτή να δούμε που θα βγάλει, αλλά για όλα εκείνα τα μικρά καθημερινά σημαντικά.

Ο Θοδωρής έχει μεγαλώσει με ήθος, με αγάπη και φροντίδα για τις γυναίκες, αυτό όμως που τον κάνει ξεχωριστό είναι η ανιδιοτέλεια του. Με αποδέχεται όπως είμαι, δεν με κρίνει, σέβεται τις ανάγκες μου, στηρίζει τις επιθυμίες μου, δεν παλεύει τα σκοτάδια μου και μου δίνει την ελευθερία να είμαι ο απόλυτος ατελής εαυτός μου.

Με περίσσια αντοχή στην αέναη γκρίνια μου, μην έχοντας χάσει ποτέ τη ψυχραιμία του στις κρισιμότερες στιγμές, κάνοντας το πιο τέλειο «τριμάρισμα» στα πανιά μου σκηνοθετώντας τις πιο τέλειες εκπλήξεις, έξι χρόνια τώρα γι’αυτά κ άλλα τόσα τον αγαπώ.

Μα πάνω απ’ όλα γιατί είναι καλός καπετάνιος στο μέχρι τώρα κοινό μας ταξίδι. Δεν ξέρω τι μπορεί να φέρει η ζωή. Κανείς δεν ξέρει. Ο,τι κ να φέρει όμως δεν θα μετανιώσω ποτέ για όλα όσα είμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.

Επέτειος για την Μελέτη και τον Μαροσούλη

Επέτειος για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Θοδωρή Μαροσούλη