Βγαλμένο από περιοδικό - Φωτογραφίες από το εκκεντρικό σπίτι του Νίκου Μουτσινά με την πράσινη βιβλιοθήκη και την κούνια στη βεράντα

Γεμάτο χρώματα όπου κι αν κοιτάξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νίκος Μουτσινάς
Instagram / Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς βιώνει ίσως την πιο ήρεμη περίοδο στη ζωή του. Πήρε την απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, για να ξεκουραστεί, και αυτό σημαίνει πως πλέον θα περνά όλο και περισσότερο χρόνο με τα κατοικίδιά του στο σπίτι του, τον Άντι, τον Τρίκι και την Τζούτζουμπι, τα δικά του "παιδιά".

Έχει διαμορφώσει το διαμέρισμά του ώστε και εκείνα να έχουν τον χώρο τους, ενώ όπως και ο παρουσιαστής, έτσι και τα δωμάτια έχουν τον δικό τους εκκεντρικό χαρακτήρα. Μπορεί τα έπιπλα να είναι λευκά και γκρι, όπως οι πολυθρόνες και ο καναπές στο σαλόνι, πιο ουδέτερα δηλαδή, όμως τα διακοσμητικά, αλλά και οι βιβλιοθήκες που διαθέτει είναι γεμάτα χρώματα. Η πράσινη βιβλιοθήκη που υπάρχει εκεί είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς, άλλωστε!

Η κουζίνα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, ωστόσο για τον ίδιο είναι άνετη και βολική και ταιριάζει με το υπόλοιπο σπίτι. Εντύπωση κάνει και το μπαλκόνι του Νίκου Μουτσινά, το οποίο περιβάλλεται με τούβλα, έχει κούνια και κόκκινες σιδερένιες καρέκλες με το τραπεζάκι στο οποίο πίνει τον καφέ του.

Δείτε επίσης: «Ανέβηκα στην ζυγαριά και είδα τον αριθμό 103»: Πως έχασε κοντά στα 20 κιλά ο Νίκος Μουτσινάς

Φωτογραφίες από το διαμέρισμα του Νίκου Μουτσινά

Πώς αποχαιρέτησε το δεύτερο "σπίτι" του

Το Καλό Μεσημεράκι έφτασε στο τέλος του όπως και η συνεργασία του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΙ. Η τελευταία εκπομπή ήταν γεμάτη συγκίνηση και λαμπερούς καλεσμένους στο πλατό αλλά και μέσω skype. Είδαμε πρόσωπα που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε στο πλευρό του και έπαθαν όλοι σοκ - δείτε εδώ. Σε τηλεθέαση επίσης, κατάφερε να σκίσει παρόλο που όλη την χρονιά κυμαινόταν σε χαμηλά ποσοστά σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια.

Λίγες ημέρες λοιπόν μετά το μεγάλο φινάλε, ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για αυτά τα 5 χρόνια που συνεργάστηκε με τον ΣΚΑΙ και παρουσίαζε τη συγκεκριμένα εκπομπή.

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς.
Και όπως το σκεφτομουν, συνειδητοποίησα ότι τους αποφεύγω..
Αλλά να που ήρθε η στιγμή να αποφασίσω εγώ να αποχαιρετήσω μια συνθήκη μαγικη, μια συνθήκη που την βρίσκεις στο μυαλό ενός μικρού παιδιού..
Ένα ατελείωτο παιχνίδι με τους φίλους του, ένα πάρτυ καθημερινό..
Συνέβη..
Και είναι πολύ μεγάλη η χαρά που πήρα τα τελευταία 5 χρόνια..
Οι κύκλοι κλείνουν…δεν λεω και κάτι καινουργιο, αλλά αυτός ο κυκλος ήταν τόσο διαφορετικός. Ήταν μια πιστα εξέλιξης. Ήταν η απόλυτη αίσθηση του συνόλου. Είμασταν απο την αρχή μια ομάδα που χωρίς να το ξερει ήθελε το ίδιο..
Να κάνει πλακα με τα αδιάφορα σημαντικά της πραγματικότητας μας..
Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με όλους σας, που ακούσατε τις ιδέες μου, που κάνατε τα αδύνατα δυνατα να γίνουν οι επιθυμίες μου πραγματικότητα,που με φροντίσατε σαν να ήμουν δικός σας άνθρωπος και μου δώσατε τόση αγάπη..
Νιώθω περήφανος για την ομάδα μου, νιώθω σαν να έχω αφήσει ενα κομμάτι μου πίσω τώρα που τελειωσε αυτή η εκπομπη, αλλα το ξέρω καλά, οτι αν δεν κανεις χώρο, δεν θα έρθει κάτι καινουργιο στην ζωη σου…
Ευγνώμων και ευτυχισμενος που βιώσαμε μαζί αυτήν την εμπειρία..
Οσο για ολους εσάς που μας κάνατε παρέα ολα αυτά τα χρόνια,το ευχαριστώ μου φαίνεται λίγο γιατί χωρίς να το γνωρίζετε, κάνατε ενα παιδικο ονειρο πραγματικότητα.. το δικό μου ονειρο.
Η εργασία μπορεί να ειναι χαρά και δημιουργία..
Ανταποδισω όλη την αγάπη που έλαβα και θα τα ξαναπούμε
ΥΓ. Αυτό είναι το γυρισμα για το πρώτο τρέιλερ που έκανα όταν ξεκίνησε αυτό το ταξιδι…
για την παρέα είπαμε και για την παρέα και απ την παρέα έγιναν ολα», έγραψε.