Συγκινεί η Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα...» - Αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

«Δεν το ξεπερνάς ποτέ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Για το εκ γενετής πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, μίλησε η Emilia Vodos, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Zoe Pre στο Youtube. Η γνωστή Influnecer, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, την περασμένη χρονιά, μίλησε για την αναπηρία που έχει στο αίμα.

Στην ίδια συνέντευξη μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για τη ζωή της πριν και μετά το παιχνίδι αλλά και για την καταγωγή της η οποία είχε αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού στο ριάλιτι μόδας, όπου συμμετείχε

«Δεν είχα δώσει αυτό το θάρρος να με ρωτήσει κάποιος. Η ερώτηση ήρθε πολύ στοχευμένα. Υπήρχαν και άλλες κοπέλες στο παιχνίδι που ήταν από το εξωτερικό και δεν ερωτήθηκαν ποτέ. Εγώ είχα πει από που είμαι στην παραγωγή και on stage, οπότε ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου. Είπα απλά ότι...»(δείτε εδώ τι αποκάλυψε).

Η εξομολόγηση της Emilia Vodos για το πρόβλημα της υγείας της

«Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν το ξεπερνάς ποτέ, γεννήθηκα με αυτό το αιματολογικό πρόβλημα και θα πεθάνω με αυτό. Η εφηβεία μου ήταν τρομακτική, γιατί λόγω του προβλήματος αυτού οι γιατροί μού είχαν κόψει τα πάντα. Έχω περάσει περιόδους με μεγάλη κατάθλιψη» αποκάλψε.

Δείτε επίσης: Ερωτευμένη ξανά η Emilia Vodos – Δείτε τον επιχειρηματία σύντροφό της (Βίντεο)

«Δεν έπαιρνα τα φάρμακά μου και είχαμε φτάσει στο σημείο να διαπραγματευτούμε το αν θα πεθάνω ή όχι. Έκανα ενέσιμα φάρμακα στη δουλειά κάθε βράδυ για 12 ώρες... Στα 19 μου νοσηλεύτηκα και είπα "θεέ μου, σου αφήνω την υγεία μου στα χέρια σου και εσύ θα αποφασίσεις τι θα κάνεις". Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχω νοσηλευτεί ξανά» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 28/3.