Πέτρος Λαγούτης για Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Είναι ωραία κοπέλα, αλλά με εντυπωσίασε η υποκριτική της δεινότητα»

«Έβγαλε ένα θράσος στα γυρίσματα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», όπου αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια, στους δύο γιους που έχει αποκτήσει, αλλά και στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την σύντροφό του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

«Γιατί να μην συνεργαζόμουν με την Μάρθα; Και βέβαια θα το έκανα. Αν με έναν άνθρωπο είσαι κοντά, είτε φίλος είναι, είτε σύντροφος, στη δουλειά μας αυτό είναι πλεονέκτημα, γιατί αυτομάτως γνωρίζει ο ένας τους κώδικες του άλλου», είπε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης.

Για να συμπληρώσει: «Από την αρχή είπα ότι είναι ωραία κοπέλα, αλλά μου έκανε εντύπωση η υποκριτική της δεινότητα, η προσωπικότητά της, το θράσος – με την καλή έννοια – που έβγαλε στα γυρίσματα. Ήταν μία ωραία περίπτωση ανθρώπου, και μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους».

Δείτε επίσης: Πέτρος Λαγούτης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και τους γιους του

Όσον αφορά τον χρόνο που ο Πέτρος Λαγούτης προστάτευε τη σχέση του με την σύντροφό του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τις δουλειές που κάνουμε, το γεγονός ότι βγαίνεις με έναν άνθρωπο στην αρχή, δεν σημαίνει ότι θα είστε μαζί και στην πορεία... Μέχρι να είσαι σίγουρος το προστατεύεις»

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στη συνέχεια για την παράσταση «Τέλειοι ξένοι», στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί: «Μία από τις πρώτες προϋποθέσεις που έβαλα ήταν ότι δεν θέλω τοξικούς ανθρώπους. Το θέατρο είναι “πληθυντικό”, μας έλεγε στη σχολή η Μάγια Λυμπεροπούλου. Πιστεύω στις ομάδες. Ένα ζητούμενο στις δουλειές που οργανώνω είναι να δημιουργούνται ομάδες ανθρώπων που οι κώδικές τους είναι κοινοί».

Ο Πέτρος Λαγούτης για τους γιους του με την Μυρτώ Αλικάκη

Σε διαφορετικό σημείο αναφέρθηκε στους γιους του με την Μυρτώ Αλικάκη, Δημήτρη και Γιωργή, παρότι αποκάλυψε ότι δεν θέλουν πλέον να μιλάει δημόσια για εκείνους. Ο πρώτος μάλιστα ακολούθησε στα βήματά των γονιών του: «Δεν αιθεροβατεί, ούτε πιστεύει ότι επειδή η μαμά και ο μπαμπάς μπορεί να έχουν πετύχει, θα συμβεί το ίδιο και σε αυτόν. Ξέρει πολύ καλά ότι είναι ένα έξτρα εμπόδιο να είναι γιος μας, ότι γι' αυτό θα τον κρίνουν και θα τον συγκρίνουν μαζί μας. Το κάνει επειδή του αρέσει».

Κλείνοντας, ο Πέτρος Λαγούτης ανέφερε: «Έχω νευριάσει με απλούς ανθρώπους με ερωτήσεις που μου έχουν κάνει. Όταν κάποιος γίνεται αδιάκριτος και ξεπερνά τα όριά μου με νευριάζει. Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που ονειρεύονται να πεθάνουν στο σανίδι. Θα κάνω αυτή τη δουλειά όσο μου δίνει χαρά και ευχαρίστηση. Εάν σε μερικά χρόνια πω ότι θέλω να κάνω κάτι άλλο ή να αποσυρθώ σε ένα νησάκι, δεν θα διστάσω. Έτσι νιώθω τώρα».