Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το τέλειο beach look για φέτος και πώς να το πετύχεις

Αν νομίζεις πως η υπόθεση beach look είναι κάτι δύσκολο τότε δεν έχεις ανακαλύψει τα σωστά beach items αλλά και τον τρόπο να τα συνδυάσεις.

Στην παραλία το μεγαλύτερο μας άγχος είναι να ταιριάξουν τα χρώματα και όλο το outfit μας να δείχνει προσεγμένο. Αν ακολουθήσεις 2 μόνο βήματα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα απολύτως. Διαβάστε παρακάτω:

Βασικός κανόνας κορίτσια! Αν το μαγιό σου είναι μονόχρωμο, φρόντισε να επιλέξεις ένα πολύχρωμο καφτάνι.Επειδή το μονόχρωμο μαγιό είναι πάντα πιο “ήσυχο”, φρόντισε να “μιλάνε” τα σανδάλια σου και το καφτάνιΦυσικά ισχύει και το αντίθετο. Αν το μαγιό σου έχει floral prints ή είναι γεμάτο χρώματα, καλό είναι να επιλέξεις ένα καφτάνι μονόχρωμο ώστε να μην δημιουργηθεί σύγχυση στο τελικό αποτέλεσμα. Να είσαι προσεκτική και στα αξεσουάρ που θα επιλέξεις.Μια ακόμα εξαιρετική επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι το σορτς σου με ένα off shoulder topΤέλος η τσάντα αποτελεί το αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ μας. Η κατάλληλη τσάντα και χρωματικά και στιλιστικά θα απογειώσει το beach look σου και θα σε κάνει να περπατάς ήσυχη και στυλάτη στην παραλία.

[gallery ids="407378,407379,407380"]

Βρες το δικό σου beach outfit στην μοναδική συλλογή Fullah Sugah εδώ

Share