Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άντρας που θα σε προδώσει μια φορά, θα σε προδίδει πάντα

Άντρας που θα σε προδώσει μια φορά, θα σε προδίδει πάντα
ΣΧΕΣΕΙΣ 18.07.2017 17:06


Δεν υπάρχει χειρότερος άνθρωπος απο τον προδότη.Έλκει γύρω του κι άλλους προδότες και προσκολλάται και ο ίδιος σε χειρότερους προδότες.


Από την Έλενα Φάκου

Η προδοσία είναι ένας σάπιος κύκλος στον οποίο σου εύχομαι να μην μπλέξεις. Ένα απο τα εξοργιστικά χαρακτηριστικά του προδότη είναι ο θράσος του. Ορκίζεται μόνιμα ότι άλλαξε. Ίσως. Αλλά μόνο προς το χειρότερο.Μην πιστέψεις ποτέ ότι ένας άνθρωπος που σε πρόδωσε έστω μια φορά δε θα το επαναλάβει.

Θα το επαναλάβει ξανά και ξανά και όλο και χειρότερα και όλο και πιο ελεεινά. Ο προδότης δεν έχει πάτο.Αλλά ακόμη κι αν πραγματικά μπορείς να πιστέψεις πώς ένας προδότης άλλαξε, εσύ μπορείς να ξεχάσεις την προδοσία του;

Το πρόβλημα στην ανθρωπότητα είναι ότι η ιστορία γράφτηκε από προδότες. Ήταν παντού. Στη θρησκεία, στην πατρίδα, στις οικογένειες, στις σχέσεις, στον έρωτα, στις φιλίες.Παντού υπάρχει ένας προδότης.Και σίγουρα και στη δική σου ζωή.Και όχι μόνο ένας.H προδοσία είναι σαν τη Λερναία Ύδρα.Ένα κεφάλι να κόβεις, δύο θα πετάγονται. Γι' αυτό κάψ'την.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Tί θέλει μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη; Kι όμως ξέρουμε…

Η γυναίκα επιλέγει άντρες με τον ίδιο τρόπο που διαλέγει εσώρουχα…

Aν δεν έχεις παντρευτεί, τότε θα καταλάβεις γιατί γράφτηκε αυτό το άρθρο: Γιατί αυτός εκεί έξω είναι ένας κόσμος για παντρεμένουςShare