Κάτια Ταραμπάνκο: «Μπήκα στο Survivor 52 κιλά και έφυγα 48»

Πώς να μην καταρρεύσει μετά;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: «Μπήκα στο Survivor 52 κιλά και έφυγα 48»

Η Κάτια Ταραμπάνκο κάθισε σήμερα το μεσημέρι στον καναπέ του Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο Survivor 4, εξηγώντας πως μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης 52 κιλά και όταν βγήκε, είχε φτάσει τα 48.

Το μοντέλο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι καθώς το σώμα της την εγκατέλειψε και έτσι δεν κατάφερε να δώσει το 100% της.

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor κιλά

Πέρα από τις αποκαλύψεις που έκανε για τον σύντροφό της, η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για το σώμα της και είπε πως δεν πρόλαβε να πάρει μερικά κιλά πριν πάει στο Survivor καθώς το έμαθε τελευταία στιγμή. Έτσι αναγκάστηκε να μπει στο παιχνίδι στα πιο αδύνατά της και να αποδυναμωθεί πολύ γρήγορα.

Κάτια Ταραμπάνκο - Love it: "Με τον Κώστα συγκατοικούμε! Είναι πολύ νωρίς ακόμα για γάμο"

Το Youweekly.gr, όσο η Κάτια Ταραμπάνκο βρισκόταν μέσα στο Survivor 4, σας αποκάλυψε πρώτο ποιος είναι ο αγαπημένος της, Κώστας Χωρινός, με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούν το τελευταίο διάστημα.

Σήμερα, Παρασκευή 29/1, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης καλεσμένη στην εκπομπή Love it, του ΣΚΑΙ μίλησε πρώτη φορά τόσο άνετα και τρυφερά για τον σύντροφό της καθώς τόσο καιρό προσπαθούσε να κρατήσει την σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως συγκατοικούν, πως του έλειψε πάρα πολύ όσο ήταν στο Survivor και πως ο ίδιος της είπε χαρακτηριστικά ότι ήταν έτοιμος να κλείσει εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο να πάει να την βρει!

Οι αποκαλύψεις της Κάτιας Ταραμπάνκο για την προσωπική της ζωή