Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να μιλήσει η Ανθή»

«Είχαμε σταματήσει να μιλάμε πριν να φύγω από το παιχνίδι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να μιλήσει η Ανθή»

Ο Περικλής Κονδυλάτος, μίλησε στην κάμερα του Open για το Survivor 4, ενώ ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με την Ανθή Σαλαγκούδη μετά από την αποχώρηση της από το παιχνίδι και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Πότε να μιλήσω με την Ανθή; Δεν έχει μιλήσει ακόμη με τους δικούς της, θα μιλήσει με εμένα; Νομίζω ότι θα είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να μιλήσει. Όχι γιατί πιστεύω ότι έχει κάτι μαζί μου, αλλά γιατί είχαμε σταματήσει να μιλάμε πριν να φύγω από το παιχνίδι. Την ενοχλούσε που της έλεγα κάποια πράγματα που δεν πήγαιναν καλά», είπε αρχικά.

Survivor 4 Κονδυλάτος για Ανθή

«Δεν έκανα κολλητή παρέα με κανένα από τα παιδιά. Είχα ένα δικό μου πρόγραμμα και κάπου κάπου ταίριαζε με τους συμπαίκτες μου. Έχουμε ζήσει πολλά. Δεν θα της έλεγα κάτι. Αν μου μιλούσε θα της μιλούσα. Μην βγει ότι δεν της μιλάω», συνέχισε.

Ενώ, για τον άγριο τσακωμό που σημειώθηκε στην Μπλε ομάδα όπου πήγαν να πιαστούν στα χέρια σχολίασε «Τους δικαιολογώ όλους να έχουν ένταση στο παιχνίδι γιατί όταν πεινάς έτσι αντιδράσεις».

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Κατεύθυνα τον κόσμο να βγάλει την Ανθή από το παιχνίδι»

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού όπου μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 4, αλλά και για την Ανθή Σαλαγκούδη με την οποία τελικά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν ποτέ κολλητοί φίλοι.

Ο πρώην παίκτης και σχεδιαστής κοσμημάτων, μετά την αποχώρηση του έκραζε την δημοσιογράφο μέσα από τα social media. Την κίνηση λοιπόν αυτή έκανε όπως αποκάλυψε για να κατευθύνει τον κόσμο να την βγάλει από το παιχνίδι για να κερδίζει η Κόκκινη ομάδα στα αγωνίσματα και να φάνε.

«Αν ευθύνεται κάποιος που η ομάδα έχει ήττα και δεν κερδίζεις το έπαθλο, θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Είχαμε κάποιες προστριβές για πολύ καιρό με την Ανθή Σαλαγκούδη. Πολύ ήρεμα και ευγενικά προσπαθούσα να την κάνω να μην αισθάνεται ότι υπάρχει συνωμοσία εναντίον της. Ποια ιερή φιλία; Ήμουν προτεινόμενος, ήξερε ότι μπορεί να φύγω και δεν ήρθε να μιλήσουμε.

Δεν με πήρε τηλέφωνο, νομίζω θα ήμουν το τελευταίο άτομο που θα ήθελε να πάρει. Αυτά που της έλεγα off camera τα έλεγα και μπροστά και η απάντησή της ήταν ότι εγώ κάνω φθηνό reality.

Ειλικρινά, για το μόνο άτομο που δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν την κατάλαβα καθόλου μετά από κάποια πράγματα που αντιλήφθηκα, είναι η Ανθή Σαλαγκούδη.

Όταν βγήκα από το παιχνίδι, αισθάνθηκα ότι πρέπει να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα και ο μόνος τρόπος για να το κάνω αυτό ήταν να κατευθύνω τον κόσμο μέσα από τα social media να την βγάλει για να μπορούν τα παιδιά να φάνε. Όχι από εκδίκηση, ήθελα να το κάνω για την ομάδα», τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.