Survivor 4 - κολλητή Μαριάνθης: "Έπρεπε να βρουν μια αιτία για να ψηφίσουν την Μαριάνθη, ήταν στρατηγική"

"όταν δέχεσαι σαν ομάδα στο 9-9 να πάει ένα άτομο σημαίνει ότι πιστεύεις πως αγωνιστικά μπορεί να το φέρει εις πέρας"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - κολλητή Μαριάνθης:

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που είδαμε την Κόκκινη ομάδα να ηττείται από τους Μπλε και τους παίκτες αυτής να εναντιώνονται στην Μαριάνθη που δεν κατάφερε να βγάλει το τελευταίο run, η κολλητή αυτής, Αναστασία Γκούσκου, εμφανίστηκε στο Ευτυχείτε και μίλησε για το πως είδε την κίνησή τους να την βγάλουν στον τάκο.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις της κολλητής της Μαριάνθης

"Είναι ημέρα ψηφοφορίας, έπρεπε να βρουν μια αιτία για να ψηφίσουν την Μαριάνθη. Θεωρώ ότι όλο αυτό ήταν ξεκάθαρα μια στρατηγική. Τώρα από εκεί και πέρα όταν δέχεσαι σαν ομάδα στο 9-9 να πάει ένα άτομο σημαίνει ότι πιστεύεις πως αγωνιστικά μπορεί να το φέρει εις πέρας. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να ξέρεις από την αρχή και να προκαθορίσεις ένα run.", είπε μεταξύ άλλων η κολλητή της Μαριάνθης.

Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα

Ο Ντάφυ το ξεχνάτε, δεν πρόκειται να φύγει, τον αγαπάει το κοινό, θα πάει μακριά στο παιχνίδι το δηλώνω από τώρα. Μπάρτζης, όχι και τόσο αγαπητός στους τηλεθεατές αλλά ούτε κι αυτός θα μαζέψει τα πραγματάκια του. Όλα θα παιχτούν μεταξύ Ταβλαδάκη και Μαριάνθης.

Η Μαριάνθη έχει βρεθεί ξανά σε αυτή την θέση και την είχε σώσει το ότι ο κόσμος τότε ήθελε να φύγει η Ανθή Σαλαγκούδη. Ο Ταβλαδάκης μπορεί να μην είναι τόσο αγαπητός - δείτε εδώ κράξιμο που έφαγε εχθές στο twitter - αλλά την δίνει την σπιρτάδα του στο παιχνίδι.

Φεύγει λοιπόν... διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!