Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Στο αεροδρόμιο είχα εντολή από την παραγωγή να πάω κατευθείαν στο αυτοκίνητο»

«Στεναχωρήθηκα που δεν σας μίλησα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Στο αεροδρόμιο είχα εντολή από την παραγωγή να πάω κατευθείαν στο αυτοκίνητο»

Η Ανθή Σαλαγκούδη, σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Ευτυχείτε θέλησε να απολογηθεί για τη στάση που κράτησε στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της από το Survivor 4, και τόνισε πως είχε σχετική εντολή από την παραγωγή.

Η παρουσιάστρια, της οποίας το όνομα ακούστηκε και για την εκπομπή Αγρότης Μόνος Ψάχνει, αναφέρθηκε στη ζωή της μετά από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ σχολίασε και την επίθεση που είχε δεχθεί από τον Τριαντάφυλλο για τον πατέρα της.

Οι δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη για το σκηνικό στο αεροδρόμιο και για το Survivor

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ στο αεροδρόμιο που δεν σας μίλησα αλλά δεν ήταν δική μου απόφαση. Ήταν μια γραμμή του σταθμού την οποία έπρεπε να ακολουθήσω. Από την Acun Media έπρεπε να πάω κατευθείαν στο αυτοκίνητο και να μην χαιρετήσω κάποιον.

Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω προσαρμοστεί πλήρως με τον ύπνο και το φαγητό και δεν ξέρω πόσο καιρό θα μου πάρει να προσαρμοστώ.

Όποιος πιάνει στο στόμα του την οικογένεια μου με στεναχωρεί πάρα πολύ, όπως νομίζω ότι στεναχωρεί τον καθένα μας», είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο μπαμπάς μου με ψήφισε και τις πέντε φορές που ήμουν υποψήφια»

Το πρωί του Σαββάτου η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor 4 ενώ τόνισε πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει σε περίπτωση που της ζητηθεί κάτι αντίστοιχο από την παραγωγή.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, λίγο καιρό μετά την επεισοδιακή της αποχώρηση από το παιχνίδι, γέλασε αρχικά με την ερώτηση για τις ψήφους από τον μπαμπά της, δεδομένης της επίθεσης που της είχε κάνει μέσα στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος και εξήγησε πως προφανώς και θα την ψήφιζε ο μπαμπάς της, και μόνο, τις φορές που βγήκε υποψήφια, αφού αυτό είναι και το λογικό.

Ανθή Σαλαγκούδη survivor

«Όχι μόνο μία, και δυο και τρεις και πέντε φορές που ήμουν υποψήφια με ψήφισε ο μπαμπάς μου. Ο Ηλίας και ο Τζέιμς από τους Μπλε έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσουν. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου για τη συμμετοχή μου στο Survivor αλλά δε θα ξαναπήγαινα», είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.