Λεάννα Μάρκογλου για Survivor 4: "Ο Πάνος μάλωσε με τον Άλεξ αλλά δεν το έδειξαν οι κάμερες"

Αποκάλυψη από την σύζυγο του Καλίδη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λεάννα Μάρκογλου για Survivor 4:

Την στιγμή που ο Πάνος Καλίδης επιστρέφει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή του από το Survivor - έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο instagram μπορείτε να την δείτε εδώ - η σύζυγός του, Λεάννα Μάρκογλου βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό κι αποκαλύπτει... πράγματα και θαύματα!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης η make up artist μίλησε για τον καλό της στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα μεταφέροντας και ένα παρασκήνιο από το νησί, κάτι που είχε συμβεί καιρό τώρα αλλά δεν είχε προβληθεί ποτέ από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι αποκαλύψεις της συζύγου του Πάνου Καλίδη

"Έρχεται σήμερα το απόγευμα. Μιλήσαμε εχθές το βράδυ με πήρε τηλέφωνο. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφει. Μου είπε ότι υπήρχαν πολλές εντάσεις, ότι είχε γίνει πολύ ψυχοφθόρο, υπήρχαν πολλοί τσακωμοί και ίντριγκες να το πούμε έτσι, δεν άντεξε ψυχολογικά.

Θεωρώ ότι έχει μαλώσει έντονα μέσα στο παιχνίδι με τον Άλεξ, απλά δεν παίχτηκε. Κάποια σκηνή που είχα δει εκεί τον είδα πρώτη φορά να έχει νεύρα, γενικά είναι πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος.", είπε μεταξύ άλλων.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Καλίδη

"Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και με στεναχωρούσε πάρα πολύ και με την ιδέα ότι με βλέπουν και οι δικοί μου στην Αθήνα ένιωθα περίεργα. Δεν σου κρύβω ότι ντρεπόμουν. Το σκεφτόμουν τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Με την Ελευθερία το είχα συζητήσει και μου έλεγε ότι και αυτή λίγο νωρίτερα ήταν πιεσμένη και με την άφιξη των δυο παιδιών του Γιώργου και του Σάκη ένιωσε καλύτερα.

Δεν γνώριζα κανέναν, είχε τύχει όμως να συνεργαστώ με τον Σάκη χωρίς να το ξέρω γιατί ο στιλίστας μου για ένα βίντεο κλιπ είχε βρει ενδιαφέροντα κάποια ρούχα του Σάκη. Η Μαριαλένα έχει ένα αγόρι που συνεργαζόταν με την Ελεάνα την γυναίκα μου και ο Γιώργος δούλευε σε ένα μαγαζί εστίασης και είχαμε γνωριστεί όταν είχα πάει εκεί.

Εκείνη την ημέρα, νωρίτερα είχα αναφέρει στον Σάκη ότι εγώ στο γόνατο έχω έναν πόνο, το λέει ο Σάκης στον Άλεξ και μου φωνάζει ο Άλεξ από απέναντι "το γόνατό σου, στον γιατρό". Λέω τώρα εγώ άκουσα καλά ή θα γυρίσω πίσω και θα με κράξουνε; Δεν ήθελα να παίξω γιατί ήξερα ότι θα χάσω.

Ο Τζέιμς είναι ευφυέστατος.", είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.