Γιώργος Λιανός: Η φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του από τον Άγιο Δομίνικο

Η σύντροφος του τον καμαρώνει πίσω από τις κάμερες να παρουσιάζει το Survivor 4

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιανός: Η φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του από τον Άγιο Δομίνικο

Μια πολύ όμορφη στιγμή στη ζωή του διανύει ο Γιώργος Λιανός, καθώς η σύντροφος του πριν από λίγους μήνες γέννησε, κάνοντας τον για ακόμη μια φορά μπαμπά. Μάλιστα, μαμά και κόρη, βρίσκονται μαζί του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφία με την κορούλα του μέσα στο καρότσι, να κάνουν την βόλτα τους.

Ο Γιώργος Λιανός, δεν γινόταν να μην πάρει μαζί του τις γυναίκες της ζωής του, αφού θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor 4 μέχρι το καλοκαίρι και δεν ήθελε να χάσει τους πρώτους μήνες ζωής της κορούλας του.

«Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β, ΑΒ. Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και πήρα αεροπλάνο να έρθω. Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση. Μας χωρίζουν πολλές ώρες, το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι», είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Λιανός.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Γιώργου Λιανού με την κόρη του από τον Άγιο Δομίνικο

Γιώργος Λιανός κόρη φωτογραφία Άγιος Δομίνικος

"Ότι και να πω παρεξηγείται και δεν γουστάρω"

Φέτος η μπάλα φαίνεται πως εκτός από τους παίκτες του Survivor πήρε και τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δέχεται αρκετή κριτική τόσο από τηλεθεατές όσο κι από εκπομπές για το πως χειρίζεται τις καταστάσεις στο παιχνίδι.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης αποφάσισε μέσω της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής που συμμετέχει να εκφράσει την δυσαρέσκειά του αναφέροντας τα παρακάτω...

"Να ξέρουν όλοι όσοι ακούνε πως σήμερα σκεφτόμουν να μην ξανά μιλήσω ποτέ για το Survivor έτσι σε εκπομπή αλλά από την άλλη μετά μου γύρισε λίγο και λέω ότι δεν θα σταματήσω να κάνω την δουλειά μου με τον τρόπο που την κάνω και πιστέψτε με χωρίς να το πάρετε εγωιστικά ότι δεν πρόκειται να υπολογίσω ότι μου στέλνουν. Μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω σε 2-3 απλά επειδή ήταν πολύ προσβλητικοί.

Όταν είπα τα παράπονά σας στο μοντάζ δεν κατηγόρησα το μοντάζ ότι έκοψε κι έραψε. Είναι απλό κάποιες συζητήσεις είναι ανούσιες γι' αυτό δεν βγαίνουν και προς τα έξω. Ότι και να πω βλέπω ότι παρεξηγείται και δεν γουστάρω", είπε μεταξύ άλλων.