Survivor 4: Οι αναρτήσεις της Ζαμπέτογλου και του Γαλακτερού μετά την αποχώρηση του Παύλου

"Η μεγαλύτερη νίκη του Παύλου είναι η..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Οι αναρτήσεις της Ζαμπέτογλου και του Γαλακτερού μετά την αποχώρηση του Παύλου

Συγκίνηση προσέφερε τόσο η αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού (που έφυγε με αρκετά λεφτά στην τσέπη) από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όσο και οι αναρτήσεις της οικογένειάς του λίγη ώρα μετά το τέλος του επεισοδίου.

«Στεναχωριέμαι που φεύγω σίγουρα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει τον χαρακτήρα μου. Έχω δείξει ακριβώς ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα δω την οικογένειά μου και την κοπέλα μου, θα περιμένω τους amigos να τους δω έξω. Από εδώ και πέρα τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Το λέω κυρίως για τα δύο παιδιά που νομίζουν ότι όλα περιστρέφονται γύρω τους» ήταν τα λόγια του Παύλου Γαλακτερού, που αποχώρησε αποχαιρετώντας όλους τους συμπαίκτες του.

Οι αναρτήσεις της οικογένειας του Παύλου Γαλακτερού

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού, ο πατέρας του, Νάσος, έγραψε στο Instagram: «Η μεγαλύτερη νίκη του Παύλου είναι η βαθιά αγάπη, η εκτίμηση και ο θαυμασμός των συμπαικτών του. Των ανθρώπων δηλαδή που τον γνώρισαν πριν από 3 μήνες και περνούν μαζί του 24 ώρες το 24ωρο σε συνθήκες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ακόμη και τον πιο αγνό άνθρωπο. Υπάρχει μεγαλύτερο επίτευγμα από αυτό;».

Παρόμοια ανάρτηση έκανε και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία έχει τεράστια αδυναμία στον γιο του συζύγου της.

Survivor 4 αποχώρηση Παύλου ανάρτηση Ζαμπέτογλου

Survivor 4 Παύλος ανάρτηση Νάσου Γαλακτερού

Τα ποσοστά της χθεσινής 5/5 ψηφοφορίας

Ξέρετε ότι έχουμε πολύ καλή πληροφόρηση απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο! Ο άνθρωπός μας δεν πέφτει ποτέ έξω γιατί έχει τσεκάρει 1.000 φορές αυτό που πρόκειται να μας μεταφέρει! Αυτή η ψηφοφορία όπως αναφέραμε και παραπάνω ήταν η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής από άποψη συμμετοχών κι όπως φαίνεται κι από το ποσοστά που θα δείτε παρακάτω, η πίτα μοιράστηκε... δύσκολα!

Το κοινό ήταν πολύ διχασμένο για το ποιον έπρεπε να διώξει και ποιον έπρεπε να αφήσει μέσα από αυτούς τους τρεις! Ωστόσο, έπρεπε κάποιος να φύγει...

  • Τζέιμς Καφετζής: 36%
  • Νίκος Μπάρτζης: 34%
  • Παύλος Γαλακτερός: 30%