Survivor 4 - Κόρο: "Έγινε επιτέλους και το θέλημα του Τριαντάφυλλου"

Δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Κόρο:

Ο Γιώργος Κόρομι είναι για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση στον φετινό κύκλο του Survivor, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να σχολιάζει την εξέλιξη αυτή και να μην ξεχνά... τον Τριαντάφυλλο.

Μιλώντας στην κάμερα μετά την ανάδειξή του ως υποψηφίου προς αποχώρηση, ο «Κόρο» αναφέρθηκε στην απόφαση των συμπαικτών του, επιδεικνύοντας αίσθηση του χιούμορ.

«Εμένα μου αρέσει... ο ντάκος και ειδικά το καλοκαίρι, με παξιμαδάκι, κάπαρη, ντοματούλα. Έγινε επιτέλους και αυτό που ήθελε ο Τριαντάφυλλος, να με δει υποψήφιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο «Ντάφυ», με τη σειρά του, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για αυτό το θέμα, επισημαίνοντας πως είναι επιτέλους η ώρα και του «Κόρο» να κριθεί από τον κόσμο. Να θυμίσουμε πως ο Τζέιμς έκραξε την Μαριαλένα και την κατηγόρησε για γύρισμα μπιφτέκας!

Όσα είπαν Κόρο και Ντάφυ on camera

Μαριαλένα: "Θα φαινόμουν εμμονική αν ψήφιζα πάλι τον Τζέιμς"

Πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor βγήκε ο Γιώργος Κόρομι - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι - και καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η ίδια σήμερα εξήγησε στον Ντάφυ και τον Σάκη αλλά και on camera, πως δεν γυρνάει την μπιφτέκα όπως πολλοί θα πουν αλλά δεν μπορούσε πάλι να ψηφίσει τον Τζέιμς Καφετζή, εφοόσον πλέον δεν ενοχλεί κανέναν και θεωρεί πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο!

"Δεν μπορώ να σκέφτομαι στα flag race ότι θα τρέξω με τον Τζέιμς και ότι τον εμπιστεύομαι για τον τελικό πόντο και μετά να πηγαίνω και να τον ψηφίζω! Θεωρώ πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο! Αν ο Νίκος δεν είχε πάρει την ατομική ασυλία, θα έδινα το Νίκο γιατί μετά τον τραυματισμό του έχει φέρει μόνο μια νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα εξηγώντας τη θέση της!