Survivor 4: Οργισμένη η οικογένεια της Μαριαλένας μετά το χθεσινό επεισόδιο

"Την παρουσιάζουν σαν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Οργισμένη η οικογένεια της Μαριαλένας μετά το χθεσινό επεισόδιο

Δεν είναι λίγες οι φορές που η οικογένεια της Μαριαλένας έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την παίκτρια του Survivor στον Άγιο Δομίνικο αλλά κάτι τέτοιο.. απαγορεύεται σύμφωνα με την παραγωγή.

Όλοι γνωρίζουμε πως η οικογένεια αυτής και κυρίως η μητέρας της, είναι αντίθετη στον τρόπο που παρουσιάζουν και "χρησιμοποιούν" την Μαριαλένα στο ριάλιτι! Η μητέρα της, δε, δεν συμπαθεί καθόλου τον Σάκη και το έχει δείξει ουκ ολίγες φορές...

Τι συμβαίνει με την οικογένεια της Μαριαλένας μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Γνωρίζετε πως καθημερινά λαμβάνουμε άπειρες πληροφορίες από τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο! Νωρίτερα σας αποκαλύψαμε ένα παρασκήνιο με Σάκη - Μαριαλένα που συνέβη στην καλύβα μετά το χθεσινό επεισόδιο και που ενδέχεται να μην το δείξουν οι κάμερες ποτέ.

Τώρα θα σας μεταφέρουμε κάποιες πληροφορίες που μας έδωσε άτομο από το κοντινό φιλικό περιβάλλον της Μαριαλένας. Όπως μας αποκάλυψε ο άνθρωπος αυτός η οικογένεια της Μαριαλένας έχει σπάσει τα τηλεφώνα μετά τις εικόνες που είδε στο χθεσινό επεισόδιο.

Μαριαλένα μητέρα Survivor

Βλέπουν το παιδί τους να πιέζεται, να κλαίει, να σπαράζει, πως είναι δυνατόν να μην αντιδράσουν; Προσπαθούν, παρακαλούν πολύ ένα συγκεκριμένο άτομο της παραγωγής με το οποίο είναι σε επαφή από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι να τους επιτρέψει να μιλήσουν στην Μαριαλένα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, η πηγή μας μας αποκάλυψε πως η μητέρα της Μαριαλένας θεωρεί πως η κόρη της με τις σκηνές αυτές φαίνεται σα να είναι έτοιμη να καταρρεύσει και δεν το αντέχουν αυτό! Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε αποκλειστικά εδώ, στο Youweekly.gr που είναι πάντα πρώτο σε όλα!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils