Άννα Μαρία Βέλλη: «Όταν μπήκε ο Σάκης είπα στην Μαριαλένα ότι του δίνει περισσότερο αέρα»

«Μου είπε όμως να μην ξανά ασχοληθώ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Μαρία Βέλλη: «Όταν μπήκε ο Σάκης είπα στην Μαριαλένα ότι του δίνει περισσότερο αέρα»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Σου Κου Family» και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις αναφορικά με το Survivor.

Η πολυσυζητημένη Youtuber μίλησε για όλα! Τόσο για τους κολλητούς της, Τζέιμς και Νίκο, όσο και για το ειδύλλιο μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη.

Άννα Μαρία Βέλλη survivor

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη

Αρχικά, για την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς, η ίδια τόνισε πως η απόφαση του αυτή ήταν «η καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει»!

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε και στη πιθανή αποχώρηση του Μπάρτζη, με την Άμι Γιάμι να τονίζει πως ο τραυματισμός του θα καθορίσει την πορεία του μέσα στο παιχνίδι.

Λίγο αργότερα, το θέμα πήγε στην Μαριαλένα και τον Σάκη. Η Άννα Μαρία δήλωσε πως δεν πιστεύει πως η πρώην συμπαίκτρια της νιώθει κάτι ερωτικό για τον ίδιο παρά μόνο για τον Γιώργο Λιβάνη.

Τέλος, αναφέρθηκε στον λόγο που οι δύο φίλες απομακρύνθηκαν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποιοι μπήκαν πιο υποψιασμένοι, άλλοι μπήκαν για τον τελικό, άλλοι και το κύπελλο. Εκεί μέσα είμαστε σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση όταν μπήκε ο Σάκης της είπα ότι βλέπω ότι του δίνεις περισσότερο αέρα από αυτό που θα ήθελε να δει ο άνθρωπος που σε περιμένει έξω και μου ζήτησε να μην ξανασχοληθώ».

Το βίντεο με τα εσώρουχα και τις αλλαγές στο σώμα της μετά το Survivor που της κατέβασε το Tik Tok

Η Άννα Μαρία Βέλλη μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και στις παλιές της αγαπημένες συνήθειες.

Μάλιστα, η ίδια με το που επέστρεψε στην Αθήνα το έριξε στο φαγητό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει ξανά τα κιλά που είχε χάσει στο ριάλιτι επιβίωσης. και μάλιστα ανέβασε κι ένα βίντεο.

Η youtuber, είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι έκανε και το μεσημέρι του Σαββάτου που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και παρουσίασε τις αλλαγές στο σώμα της μετά το Survivor και έδειξε πόσο διαφορετικό φαίνεται ανάλογα με τη στάση του κορμιού.

Ακόμη, αποκάλυψε πως το εν λόγω βίντεο το ανέβασε και στο Tik Tok, ωστόσο της το κατέβασαν.

«φιλική υπενθύμιση • Πάω να φάω (Ps. Το tik tok μου το κατέβασε )», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα!