Survivor 4 - Παππάς: H αποκάλυψη για την συζήτηση που είχε με την Ελευθερίου και δεν έδειξαν οι κάμερες

«Αυτή τη συζήτηση προφανώς δεν την είδατε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Παππάς: H αποκάλυψη για την συζήτηση που είχε με την Ελευθερίου και δεν έδειξαν οι κάμερες

Στην εκπομπή Ευτυχείτε πρόβαλλαν μια νέα συνέντευξη του Αλέξη Παππά, όπου έκανε αποκαλύψεις για το Survivor 4, λέγοντας η παραγωγή έκανε μοντάζ και αρκετά γεγονότα δεν τα έδειξαν οι κάμερες.

«Όταν γύρισα, είδα ότι μερικά κανάλια και εκπομπές έπαιζαν το όνομά μου αρνητικά. Στην αρχή θεώρησα ότι δεν ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα για να με επηρεάσει. Στη συνέχεια μιλώντας με φίλους και γνωστούς έμαθα ότι κάποιοι μιλούσαν αρνητικά και ότι έχει δημιουργηθεί μια άσχημη εικόνα για εμένα.

Δεν με πλήγωσαν αυτά τα σχόλια. Αντιθέτως βλέπω ανθρώπους να με χαιρετούν εγκάρδια, να μου γράφουν ότι είχα δίκιο για αυτά που έλεγα. Σκεφτόμουν ότι μπορεί στο μοντάζ τα πράγματα να αλλοιώνονται, διότι και τα άτομα της παραγωγής κάνουν διάφορα μίτινγκ για να βγάλουν το σωστό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά.

Η αποκάλυψη του Αλέξη Παππά για τη συζήτηση με την Ελευθερίου στο Survivor 4

Eνώ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και τη συζήτηση που είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου όπου έλυσαν τις διαφορές τους. Ένα γεγονός που δεν προβλήθηκε στην τηλεόραση.

«Την Ελευθερία δεν τη γνώριζα πριν από το Survivor. Όταν την άκουγα λοιπόν να με λέει «άντρα μου», δεν μπορούσα να φανταστώ ότι συνηθίζει να μιλάει έτσι. Όταν το συζητήσαμε, λύθηκε η παρεξήγηση και ήμασταν μια χαρά. Αυτή τη συζήτηση προφανώς δεν την είδατε». Ενώ, αποκάλυψε για πρώτη φορά την στρατηγική του.

«Είμαι με ένα Θεό από την Ελλάδα, τον λένε Αλέξη Παππά»

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor 4 και από εκείνη τη στιγμή έχει αποφασίσει να ζήσει τον έρωτά του μαζί με την αγαπημένη του, Αλέσια.

Η ίδια, μετά την κοινή ανάρτηση που έκαναν από το Ντουμπάι, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το οποίο εξομολογείται τον έρωτά της για τον ηθοποιό.

«Είμαι με έναν Θεό, έναν Θεό από την Ελλάδα. Το όνομα του είναι Αλέξης, ναι είμαστε μαζί, δε μπορούμε να το φανταστούμε. Ο έρωτας είναι παντού. Θέλω να το αισθανθώ γιατί είναι τόσο τέλειο. Θέλω να δώσω την αγάπη μου, θέλω να δώσω ό,τι έχω. Ο Αλέξης είναι ο καλύτερος αλήθεια.

Ο Αλέξης μου είπε πρώτος σ’αγαπώ. ‘Έβλεπα το Survivor όταν ήταν εκεί ο Αλέξης τώρα δε το βλέπω” είπε στο βίντεο της ενώ όταν πληροφορήθηκε ότι ο Αλέξης Παππάς δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή της λέγοντας: “Πότε ανέβασε φωτογραφία μαζί μου; Δεν την έχω δει. Δε ξέρω για τι πράγμα μιλάτε», είπε χαρακτηριστικά η Αλέσια.