Survivor 4: Ένταση στο Πρωινό με τα γυμνά πλάνα - «Είναι μία τσόντα χειρίστου είδους»

«Η παραγωγή επιλέγει να παίξουν αυτά τα πλάνα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ένταση στο Πρωινό με τα γυμνά πλάνα - «Είναι μία τσόντα χειρίστου είδους»

Ένταση σημειώθηκε στο Πρωινό, όταν σχολίαζαν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα τα γυμνά πλάνα των παικτών. Αφού έβγαλαν τα μαγιό τους και έκαναν ηλιοθεραπεία με τα... όργανα τους μπροστά στις κάμερες.

Όσα είπαν στο Πρωινό για τα γυμνά πλάνα του Survivor 4

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους που κάνουν στις διακοπές τους γυμνοί μπάνιο στη θάλασσα και λιάζονται, μια χαρά. Το τηλεοπτικό θέαμα, μάλλον η τηλεοπτική εκμετάλλευση του θεάματος, νομίζω ότι όλους μας δυσαρεστεί.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, την ώρα που προβάλλεται είναι μπροστά σε μία οικογένεια, η οικογένεια δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τέτοια θεάματα, είναι μια εισβολή πολύ κακού θεάματος και οι δικαιολογίες ότι είναι ανθρώπινο κορμί νομίζω ότι δεν έχουν καμία σχέση.

Είναι μία τσόντα χειρίστου είδους, πολύ κακής αισθητικής που σκοπό έχει για χάρη της τηλεθέασης να μπει στο σπίτι μας και να προσβάλει εμάς που το βλέπουμε. Και το κάνουν πολύ συνειδητά», ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.

«Τα παιδιά το έκαναν οικειοθελώς ή τους το ζήτησε η παραγωγή; Η παραγωγή επιλέγει να παίξουν αυτά τα πλάνα», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ η Φαίη Σκορδά είπε από την πλευρά της: «Πρέπει να είναι σεβαστό ότι η κοπέλα δεν ήθελε να συμμετέχει. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ωραία».

Χαμός και με τις δηλώσεις του Ατζούν για τα ελληνοτουρκικά

Το απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό και ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε: «Για να το πει αυτό και να το πει στα αγγλικά, το έχει προβάρει και τον έχουν συμβουλεύσει. Η ιδέα ότι το Αιγαίο είναι ανύπαρκτο, είναι μια ιδέα του Τσαβούσογλου, ο οποίος προσπαθεί να πείσει ότι δεν υπάρχει υφαλοκρηπίδα, δεν υπάρχουν νησιά, ότι το Αιγαίο πρέπει να το δούμε κάτω από δίκαιο που δεν εμπίπτει με το δίκαιο της θάλασσας. Είναι αυτό ακριβώς που προωθεί το τουρκικό κράτος του Ερντογάν. Από την άλλη, αυτό που είπε ότι όποτε ήθελε κάτι η Ελλάδα η Τουρκία ήταν πάντα στο πλευρό της… Η Τουρκία δεν ήταν όποτε την ήθελε η Ελλάδα. Ότι παίρνει την ιστορία, την εξαφανίζει για χάρη ενός παιχνιδιού, μας βάζει σε πολλές σκέψεις».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε από την πλευρά του: «Προσπαθεί να διεγείρει συναισθηματικά και τους Τούρκους και τους Έλληνες που βλέπουν το επεισόδιο. Λέει ότι οι λαοί είναι το ίδιο, ότι δεν υπάρχει θάλασσα, το πάει πολύ γλυκά και ήπια. Η ψυχαγωγία είναι πολύ πιο εύκολος τρόπος να περάσεις ένα μήνυμα πολιτικό, από το να στο πει ο οποιοσδήποτε πολιτικός».

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο Βαγγέλης Περρής τόνισε για τον ΣΚΑΪ: «Είμαι σίγουρος ότι ο ΣΚΑΪ δεν θα το αφήσει έτσι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ελληνικός σταθμός που να δέχεται να μεταδοθεί αυτό. Φαντάζομαι ότι σύντομα θα πάρει μια θέση ο σταθμός, δεν μπορεί να το αφήσει έτσι».