Survivor 4: To outsider του παιχνιδιού - Ο παίκτης που δεν πλησιάζει καν 5αδα

Τον "φάγανε" στην στροφή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: To outsider του παιχνιδιού - Ο παίκτης που δεν πλησιάζει καν 5αδα

Oι τελευταίες εξελίξεις έφεραν τα πάνω - κάτω στο Survivor όσον αφορά και τα ποσοστά τηλεθέασης αλλά και τις αποδόσεις στις στοιχηματικές!

Η αιφνιδιαστική αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, αλλά και αυτή του Νίκου Μπάρτζη ξάφνιασαν πολλούς και την παραγωγή, η οποία ανακοίνωσε ότι πλέον τα αγωνίσματα για τις ασυλίες, γίνονται ατομικά!

Όλα τα παραπάνω, έκαναν τους traders να αλλάξουν τις τιμές για τον φετινό νικητή!

Οι θέσεις των Survivor παικτών στις στοιχηματικές

Ακλόνητο φαβορί παραμένει ο Ηλίας Μπόγδανος (4.00), η στοιχηματική απόδοση του οποίου, δεν επηρεάστηκε πολύ από τα τελευταία δραματικά γεγονότα στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ο κερδισμένος της υπόθεσης, φαίνεται ότι είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στα αγωνίσματα και πλέον είναι το δεύτερο φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο, σε απόδοση 4.50.

Η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Κόρο! Ναι, ο παίχτης που παραλίγο να φύγει από το ριάλιτι, αν δεν αποχωρούσε οικειοθελώς ο Τζέιμς, με τα νέα δεδομένα προσφέρεται στο 5.00!

Ακολουθούν Γιώργος Ασημακόπουλος (7.00), ο αγαπημένος του κοινού Τριαντάφυλλος (7.00) και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (8.00), Καρολίνα (14.00) ενώ η Ελένη Χαμπέρη ούτε καν ακουμπάει την πεντάδα (14.00).

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη

Στο χθεσινό επεισόδιο μεταξύ όλων όσων είδαμε, αποκαλύφθηκε κι από το στοματάκι του Τριαντάφυλλου πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο η Ελένη Χαμπέρη και ο Γιώργος Κόρομι να έχουν έρθει... πολύ κοντά.

Αυτό, φυσικά, το διέψευσε η ίδια η Ελένη μιλώντας στην κάμερα.

Σύμφωνα, λοιπόν, τόσο με τα λεγόμενα της Ελένης όσο και με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αυτό το σενάριο που είπε ο τραγουδιστής δεν ισχύει με τίποτα. Εκτός του ότι ο Κόρο έχει κοπέλα και την έχουμε δει αρκετές φορές στα έπαθλα επικοινωνίας, και η Ελένη Χαμπέρη διατηρεί σχέση εκτός παιχνιδιού.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο σύντροφός της ονομάζεται Πάνος, είναι σεφ και είναι μαζί αρκετά χρόνια. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και, όπως θα δείτε παρακάτω, έχουν δημοσιεύσει αρκετά κοινά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.