Survivor 4: Κίνηση ανθρωπιάς από Τζέιμς - Άννα Μαρία - Μπάρτζη

Έγιναν δότες μυελού των οστών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Κίνηση ανθρωπιάς από Τζέιμς - Άννα Μαρία - Μπάρτζη

Σε μία υπέροχη κίνηση προχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη μαζί με τους φίλους της από το Survivor 4, Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή καθώς οι τρεις τους αποφάσισαν να γίνουν δότες μυελού των οστών και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram.

Μπορεί ο Τζέιμς να βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος από εχθές με την επεισοδιακή συνέντευξή του στο Love it, ωστόσο την ίδια στιγμή αποφάσισε να κάνει μία πολύ όμορφη πράξη.

Οι αναρτήσεις των Βέλλη - Τζέιμς - Μπάρτζη

«Όσο διαρκεί αυτό το story τόσο διαρκεί και η διαδικασία για να σώσεις μια ζωή. Γίνε και εσύ δότης μυελού των οστών», έγραψε στο story που ανέβασε στο Instagram ο Τζέιμς.

«Σήμερα ξόδεψα 3 λεπτά από τον χρόνο μου για να γίνω εθελοντής δότης μυελού των οστών. 3 λεπτά ίσως σώσουν μία ζωή», έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Νίκος Μπάρτζης Άννα Μαρία Τζέιμς Καφετζής

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την συμπεριφορά του Τζέιμς στην εκπομπή της Μαλέσκου

Ντόρος πολύς έχει δημιουργηθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης με την φυγή του Τζέιμς (για κάποιους διωγμό) από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it.

Ενώ η συνέντευξη κόντευε να ολοκληρωθεί ξεκίνησε ένας απίστευτος διάλογος μεταξύ της παρουσιάστριας και του πρώην παίκτη του Survivor ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να τον αποδεσμεύσει πιο σύντομα από ότι έπρεπε. Ένα περιστατικό που σχολιάστηκε πάρα πολύ στο twitter με κάποιους να παίρνουν την μεριά του Τζέιμς και κάποιους αυτή της Μαλέσκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε που μεταδόθηκαν το πρωί της Πέμπτης μέσα από την συχνότητα του Open, ο ΣΚΑΙ έχει παγώσει τις συζητήσεις για το επαγγελματικό μέλλον του Τζέιμς.

Όπως έχει αποκαλυφθεί ο Ροδίτης μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο συζητούσε με τους ιθύνοντες του σταθμού να αναλάβει κάποιο δικό του project, αλλά η συμπεριφορά του αυτή δεν τους δυσαρέστησε αρκετά, σε σημείο να θεωρούν πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να προχωρήσει κάτι.