Survivor 4: Ο Παπαδόπουλος "άδειασε" την παραγωγή - «Κάποιος το άφησε να φανεί έτσι...»

«Είχαν παίξει πολλά άσχημα πράγματα για εμένα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Παπαδόπουλος

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος για να σχολιάσει όσα σημειώθηκαν στο Survivor 4. Ο ζαχαροπλάστης, μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, και έκανε ένα απίστευτο άδειασμα, με αφορμή το περιστατικό με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Τις πρώτες εβδομάδες έλεγα ότι ήταν όλα σωστά, μετά έλεγα κακώς ασχολήθηκα με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά. Πλέον δεν με ενδιαφέρει. Όταν χάναμε πολλές φορές, είχαμε ζητήσει από την Ανθή να μην παίξει όλοι έχουν στρατηγική. Εγώ κυνηγούσα το δίκαιο, αλλά δεν έπρεπε να ασχοληθώ. Ο Σάκης και η Μαριαλένα αγαπιούνται πολύ, η σχέση τους είναι αληθινή. Ζουν έναν έρωτα πλατωνικό», δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτη.

Το "άδειασμα" του Παπαδόπουλου για το Survivor 4

«Είχαν παίξει πολλά άσχημα πράγματα για εμένα. Αυτό που συζητήθηκε πιο πολύ ήταν ότι είπα τον Νίκο Μπάρτζη βοσκό. Κάποιος το άφησε να φανεί έτσι, εγώ του είπα είσαι βοσκός ξεροκέφαλος. Ήταν στρατηγικό από την ομάδα να βγει έτσι, δεν το είπα με αυτόν τον τρόπο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ποιος κερδίζει απόψε στο Survivor 4

Όπως είδαμε από το trailer, απόψε στο επίκεντρο για ακόμη μια φορά θα βρεθούν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ειδικά μετά από το γεγονός που σημειώθηκε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου τα πράγματα είναι άσχημα στον Άγιο Δομίνικο, αφού οι εντάσεις είναι καθημερινές. Με την Μαριαλένα και την Καρολίνα να έχουν φτάσει στο σημείο να τσακωθούν άσχημα και μπουν ανάμεσα τους για να τις χωρίσουν.

Οι Amigos θα κράξουν άσχημα Σάκη και Μαριαλένα, μετά από την κίνηση του Κατσούλη να αλλάξει την απόφαση του ο Ηλίας Μπόγδανος και να βρεθεί εκείνος στην θέση της Ρουμελιώτη στον τάκο.

Survivor 4 spoiler 13/6

Χθες σας αποκαλύψαμε πως η νίκη γέρνει προς την Μπλε ομάδα σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες. Σήμερα λοιπόν, επιστρέψαμε για να σας ενημερώσουμε πως είμαστε σίγουροι πως το χρώμα που πετάει για Μπαχάμες είναι κατά 100% επιβεβαιωμένο το μπλε χρώμα.