Χριστίνα Κεφαλά: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο λόγω βαριάς μορφής κορωνοϊού

«Ένιωσα το σώμα μου και τα κόκκαλα μου να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Κεφαλά: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο λόγω βαριάς μορφής κορωνοϊού

Τις τελευταίες ώρες, η Χριστίνα Κεφαλά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με με βαριάς μορφής κορωνοϊό, με την ίδια νωρίτερα να παραχωρεί τα νεότερα για την υγεία της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε χθες πως ο κορωνοϊός της γύρισε σε πνευμονία και πως χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Η Χριστίνα λίγο νωρίτερα μίλησε στην εκπομπή «Live News» τόσο για τα συμπτώματα που έχει όσο και για τον εμβολιασμό.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Κεφαλά μέσα από το νοσοκομείο

«Διαγνώστηκα με covid από το μοριακό που κάναμε από την acun για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ήμουν θετική και μου γύρισε σε πνευμονία. Είχα ψιλοπυρετό τρεις μέρες για αυτό μάλλον και δεν έπεφτε. Είχα κόπωση όλη την ώρα δύο μέρες είχα κόπωση. Ένιωθα κάπως κουρασμένη πολύ ενώ κανονικά έκανα το πρόγραμμα μου και αυτά την γυμναστική μου, πήγαινα για τρέξιμο αλλά ένιωθα πολύ κουρασμένη.

Την Παρασκευή που πήγα για τον covid για το μοριακό ένιωθα λες και είμαι έχω δέκατα αλλά δεν είχα και το Σάββατο έκανα πυρετό. Μέχρι 39,5 έφτασα και δεν έπεφτε και μου δημιούργησε θέμα όλο αυτό. Φοβόμουν να κάνω το εμβόλιο αλλά καλύτερα να το κάνουμε γιατί είναι πολύ δύσκολα να περνάς κορωνοιό. Καλύτερα να το κάνουμε παρά να περνάμε όλο αυτό, ειδικά αν το περνάς με βαριά μορφή υποφέρεις, καταρρέει ο οργανισμός.

Ένιωσα το σώμα μου και τα κόκκαλα μου να υποφέρουν, ειδικά σε μεγάλες ηλικίες να σου γυρίσει σε πνευμονία θα είναι ότι χειρότερο. Ας προτρέψουμε όσο μπορούμε για το εμβόλιο και οι γιατροί εδώ είναι υπέρ του εμβολίου και εγώ το φοβόμουν αλλά είναι για καλό».

Πρωινό κατά ΣΚΑΙ για τα μέτρα που πήραν μετά την εμφάνιση των κρουσμάτων κορωνοϊού

Πρώτο θέμα σχολιασμού σε όλες τις πρωινές εκπομπές φυσικά ήταν ο ημιτελικός του Survivor. Στην εκπομπή Πρωινό αναφέρθηκαν σε πολύ συγκεκριμένα περιστατικά παρουσιάζοντας τον προβληματισμός τους για το αν τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που έπρεπε από την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ όταν εντοπίστηκαν εκείνη την στιγμή στο στάδιο θετικά κρούσματα, όπως η Νικολέτα Μαυρίδη που το ανακοίνωσε η ίδια στο instagram.

Να σημειωθεί πως η Νικολέτα πριν διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό ήταν για αρκετή ώρα στον χώρο και φιλιόταν και αγκαλιαζόταν με πολύ κόσμο, κυρίως παίκτες, οι οποίοι μετά δεν απομακρύνθηκαν αλλά συμμετείχαν κανονικά στην διαδικασία.