Survivor 5: «Κάθε βράδυ έκλαιγα...Ήθελα να φύγω για λόγους ψυχολογικούς» - Η αποκάλυψη της Σταματοπούλου

«Προσπαθώ να επαναφέρω το σώμα μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Κάθε βράδυ έκλαιγα...Ήθελα να φύγω για λόγους ψυχολογικούς» - Η αποκάλυψη της Σταματοπούλου

Την Παρασκευή Σταματοπούλου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό Survivor 5 όπου έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που έχει σημειώσει είναι άκρως ικανοποιητικά.

Έτσι, η ίδια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι καθώς πριν από λίγες ημέρες είδαμε να αποχωρεί.

Οι δηλώσεις της Παρασκευής Σταματοπούλου

«Προσπαθώ να επαναφέρω το σώμα μου, όπως ήταν πριν το παιχνίδι, γιατί δεν κοιμόμουν, πήγαινα σερί κάθε δύο ώρες τουαλέτα. Τώρα όμως έχω αρχίσει να μπαίνω σε ροή. Ήθελα να φύγω από το Survivor για λόγους ψυχολογικούς.

Αφορούσαν το δικό μου κεφάλι και όχι κάτι που με εξέπληξε. Ήξερα ότι θα πεινάω, θα κρυώνω αλλά δεν ήξερα πως να αντιδράσω στη μοναξιά και στην απουσία επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Έκλαιγα αρκετά συχνά κάθε βράδυ, με έπιανε το στομάχι μου, ταχυκαρδίες. Συναισθηματικά δεν ήμουν πολύ καλά».

«Εμετός βασικά» - Η Παρασκευή αποχώρησε και «στόλισε» τον Βαλάντη

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (18/1) η Παρασκευή Σταματοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απαράδεκτη ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χαρακτηρίζοντας τη γενικότερη συμπεριφορά του εμετική.

«Σίγουρα έπαιξε το ειδύλλιο Μυριέλλας-Τσακατσούκα. Τώρα υπάρχουν κάποια μαύρα σύννεφα. Δεν με ενόχλησε γιατί ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα αν τους συμβαίνει. Με ενόχλησε να παίζει η Άσπα εναντίον της Μυριέλλας και ο Τσακατσούκας να κάνει καρδούλες στη Μυριέλλα.

Όπως υπάρχει ένας γιατρός που σου λέει ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις γιατί έσπασες το πόδι σου έτσι υπάρχει και η δυνατότητα να περάσεις από έναν ψυχολόγο και θα σου πει αν είσαι σε θέση ή να σταματήσεις», είπε αρχικά.

Αναφερόμενη στη συμπεριφορά του Βαλάντη, σχολίασε: «Εμετός βασικά η συμπεριφορά του. Θυμάμαι έναν καβγά με τον Γιάννη που φωνάζανε πολύ, τον έβλεπα να προσπαθεί να τον μειώσει πολύ».