Survivor 5 - έκτακτο: Μπαίνει στο παιχνίδι η Μαρία Αντωνά;

Ανατροπή "βόμβα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - έκτακτο: Μπαίνει στο παιχνίδι η Μαρία Αντωνά;

Το Survivor 5 είναι ένα παιχνίδι, όπου πολλοί θέλουν να μπουν αλλά λίγοι τα καταφέρνουν, πληρώντας τα κριτήρια, που θέτει η παραγωγή, όχι ίσως τόσο για το αγωνιστικό όσο το στοιχείο του ριάλιτι.

Πολλά είναι, άλλωστε, τα πρόσωπα της τηλεόρασης που δεν έχουν κρύψει κατά καιρούς τη διάθεση να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης, αφήνοντας το σπίτι και τη δουλειά τους, τη ζωή τους όλη δηλαδή, για να ζήσουν τη μεγάλη εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο, την οποία και θα διηγούνται για πολλά χρόνια σε κοντινά και φιλικά πρόσωπα. Ένας από τους παίκτες, που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό παιχνίδι, είναι οπωσδήποτε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής είδε στο Survivor την ευκαιρία να πάρει τη δημοσιότητα, που δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει όσο καιρό αγωνιζόταν ως παίκτης, καθώς είχε ξεκινήσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ως ένα σπουδαίο ταλέντο, μη εξελισσόμενος στο βαθμό που περίμεναν πολλοί, ενώ φυσικά το συμβόλαιο με τον Ατζούν θα τον εξασφαλίσει για πολύ καιρό στη ζωή του με άνεση.

Ο ίδιος είναι γνωστό πως είναι ζευγάρι με τη Μαρία Αντωνά. Η παρουσιάστρια του Open υποστηρίζει διαρκώς τον αγαπημένο της και... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr