Survivor 5: «Απόστολε πες στη Ναυσικά να σε ψηφίσει...» - "Χείμαρρος" ο Σπύρος Μαρτίκας

«Νομίζω ήρθε η ώρα μας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Απόστολε πες στη Ναυσικά να σε ψηφίσει...» -

Το χθεσινό (174) συμβούλιο των Κόκκινων στο Survivor 5 και η υποψηφιότητα του Γιώργου Κατσαούνη (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι), έχουν δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έβαλε και πάλι στο στόχαστρο τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την παρέα της, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο Απόστολος Ρουβάς.

Μάλιστα τόνισε πως αν η Ναυσικά θέλει να είναι σωστή, τότε πρέπει να δείξει η ίδια τον Απόστολο ως υποψήφιοι καθώς αν δώσει τη Τζο θα πέσει για ακόμα μία φορά στο ίδιο σφάλμα που είχε πέσει πριν από μερικές εβδομάδες.

Τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 5 για τη Ναυσικά και τον Απόστολο Ρουβά

Άγρια επίθεση Κατσαούνη σε Ασημίνα μόλις έκλεισαν οι κάμερες! Τι συνέβη

Μην νομίζετε, ότι επειδή έγινε ένα πάρτι, ξεχάστηκαν και όλες οι κόντρες, που υπήρχαν εξαρχής στο Survivor 5. Οι ίντριγκες για λίγο σταμάτησαν και... ξανά προς τη δόξα τραβούν, με τους παίκτες να δημιουργούν ένταση για τον παραμικρό λόγο και μόνο για μερικές ώρες να σημειώνουν μια ανακωχή.

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, ζουν πια μια νέα καθημερινότητα στον Άγιο Δομίνικο, ευρισκόμενες πια στην ίδια παραλία. Είναι λογικό να είναι δύσκολο να συμβιώσουν 17 άτομα μαζί, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη παίκτες, που βρίσκονται στα «μαχαίρια» μεταξύ τους από τότε, που βρίσκονταν σε δύο διαφορετικές παραλίες.Μέχρι να φτάσουμε, λοιπόν, στο σημείο να δημιουργηθούν νέες συμμαχίες ή αντιπαλότητες, πρώτα έχουμε τις... ήδη υπάρχουσες. Και μία εξ αυτών, από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, είναι της Ασημίνας με τον Κατσαούνη, άσχετα αν για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα τα είχαν βρει, στο πλαίσιο της προσπάθειας να επιβιώσουν, αφού έβλεπαν πως... η λυκοσυμμαχία τους βόλευε εκείνη τη στιγμή.

Τώρα, όμως, τα «μαχαίρια» έχουν βγει ξανά, ειδικά από τη στιγμή που η Ασημίνα ψήφισε τον Κατσαούνη ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Η ίδια, μάλιστα, τα... μάσησε τα λόγια της στο συμβούλιο του νησιού, λέγοντας πως ήταν ανάμεσα στον αγρότη και τον Απόστολο Ρουβά, προκαλώντας εντύπωση με την τελική της επιλογή.

Στο τέλος του συμβουλίου και μόλις έκλεισαν οι κάμερες, φυσικά, ο Κατσαούνης...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr