Survivor 5: Η Βρισηίδα "ξεσκέπασε" τη στρατηγική της Ναυσικάς - «Μόνο αυτό μπορεί να κάνει...»

«Θέλω τόσο πολύ να χάσουν για να πέσουν οι μάσκες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Βρισηίδα

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν τρέφουν καμία συμπάθεια η μία για την άλλη και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς. Άλλωστε και η Ευρυδίκη επιβεβαίωσε μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5 ότι οι δύο κυρίες είναι στα μαχαίρια.

Με την έναρξη του σημερινού (18/4) επεισοδίου, η Βρισηίδα αναφέρθηκε στην ήττα των Κόκκινων στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και στον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν.

Σύμφωνα με την εκτίμησή της λοιπόν, η Ναυσικά, αν οι Κόκκινο βρεθούν για δεύτερη μέρα σερί σε δύσκολη θέση και χάσουν το αγώνισμα ασυλίας, θα φροντίσει να βγει υποψήφια η Τζο καθώς όπως είπε: «Είναι η νέα Βρισηίδα των Κόκκινων. Έτσι έκαναν και με εμένα παρόλο που ήμουν πολύ καλή αγωνιστικά» (δείτε εδώ ποιοι θα είναι όντως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση).

Τα σχόλια της Βρισηίδας για τη Ναυσικά στο Survivor 5

Αποχωρεί λόγω τραυματισμού; Κόκκινος συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο

Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο μονάχα εύκολα δεν είναι. Οποιαδήποτε στιγμή κάθε παίκτης μπορεί να κινδυνεύει με έναν τραυματισμό στο Survivor 5, ο οποίος ανάλογα με τη σοβαρότητά του θα μπορούσε να στοιχίσει ακόμη και την ίδια τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οποιοσδήποτε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού, πάντως, αυτή την εποχή θα... σφίξει τα δόντια και θα παραμείνει, αν δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό. Το απέδειξε περίτρανα ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος μπορεί να τραυματίστηκε στο χέρι του και να χρειάστηκε να βάλει νάρθηκα, αλλά τώρα παίζει κανονικά.

Βρισκόμαστε, άλλωστε, στην τελική ευθεία για το παιχνίδι του ΣΚΑΪ και κάθε εβδομάδα, που περνά, φέρνει τους παίκτες πιο κοντά από ποτέ στον τελικό του Γαλατσίου. Επομένως κι έχοντας συνηθίσει τις κακουχίες, την πείνα και όλες τις δυσκολίες γενικά, δεν είναι δυνατό ένα οποιοδήποτε χτύπημα, αν δεν είναι πολύ σκληρό, να τους τεθεί ως «εμπόδιο».

Πάντα, όμως, η παραγωγή σκέφτεται την υγεία των παικτών. Και αυτή της... διαβάστε την συνέχεια εδώ.