Η απάντηση του Τζέιμς Καφετζή για το Survivor all star - Θα δεχόταν μόνο με τον όρο....

Θα τον δούμε του χρόνου;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η απάντηση του Τζέιμς Καφετζή για το Survivor all star - Θα δεχόταν μόνο με τον όρο....

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 6/6 ο Τζέιμς Καφετζής. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Survivor all star και στο αν θα ήθελε να συμμετέχει.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει ακόμα αν θα ήθελε όντως να ξανά πάει ή όχι, ωστόσο αν του προσφέρανε αρκετά καλά χρήματα, σίγουρα θα ήταν κάτι που θα το σκεφτότανε πιο σοβαρά.

Μάλιστα, δεν απόρησε καθόλου με τον Τριαντάφυλλο που ανυπομονεί πως και πως να πάει στο Survivor, μιας κι όπως είπε μιλάει συνεχώς για το παιχνίδι όποτε βγαίνουν, ενώ από την άλλη ξαφνιάστηκε με την αποκάλυψη του Κώστα Παπαδόπουλου πως έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις για κολύμπι αλλά και για... φωνητική.

Το σχόλιο του Τζέιμς Καφετζή για το Survivor all star

Αποκαλύφθηκε ένα χρόνο μετά - Η άγνωστη συμφωνία του Ατζούν με τον Τζέιμς Καφετζή

Έγινε για πρώτη φορά μια αποκάλυψη σχετικά με τον 4ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε η συμφωνία που είχε κάνει η παραγωγή με τον Τζέιμς Καφετζή.

Ο διοργανωτής boat party είναι από τους πιο δημοφιλής παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι, ωστόσο αποχώρησε έπειτα από δική του απόφαση εντελώς ξαφνικά. Το γεγονός πως το Survivor 4 κράτησε περισσότερο από ότι τους είχαν ενημερώσει δεν του άρεσε και επέλεξε να επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ λίγο αργότερα έφυγε οικειοθελώς και ο Νίκος Μπάρτζης.

Ένα χρόνο αργότερα λοιπόν, ο Τζέιμς Καφετζής έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter, σχετικά με την αποχώρηση του.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε «1 year ago! Και επειδή ακόμη με ρωτάνε, αν ήξερες τη δημοφιλία σου θα έφευγες; Η παραγωγή στις συζητήσεις περί αποχώρησης, μού ξεκαθάρισε ότι φαβορί και με διαφορά, είναι ο διοργανωτής boat party και ο αγρότης! Προτίμησα τους 2 extra μήνες, σπιτάκι μου»

Survivor Τζέιμς Καφετζής