Δημιουργήστε σαν επαγγελματίες!

Δημιουργήστε σαν επαγγελματίες!

Τα super market Μασούτης σας ανταμείβουν για την εμπιστοσύνη σας και σας κάνουν δώρο ένα μοναδικό μίξερ KitchenAid Artisan!

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν; Όλοι όσοι αγοράσουν ένα από εννέα χρηστικά σκεύη της KitchenAid από τα καταστήματα Μασούτης. Πιο συγκεκριμένα μπείτε στο www.masoutis-kitchenaid.gr, συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και εισάγετε τον κωδικό (τον οποίο και θα βρείτε στο πίσω μέρος του σκεύους που μόλις κάνατε δικό σας) και μπορεί να είστε εσείς ο υπερτυχερός που θα κάνει δικό του, στο τέλος κάθε εβδομάδας, το πιο πολύτιμο εργαλείο για την κουζίνα. Το μίξερ KitchenAid Artisan αξίας 699 ευρώ! Να σημειώσουμε πως τα σκεύη μπορείτε να τα προμηθευτείτε με την κάρτα mascard έως και 70% φθηνότερα από την αρχική τους τιμή.

Ο τυχερός αναδεικνύεται μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης σε εβδομαδιαία βάση και ενημερώνεται μέσω email ή τηλεφωνικά.

Η ενέργεια θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφτείτεο το www.masoutis-kitchenaid.gr.

Η ιστορία των... KitchenAid:

H KitchenAid, συστήθηκε στο κοινό που αγαπάει την κουζίνα με το θρυλικό μίξερ το 1919 ενώ λίγο αργότερα εδραίωσε τη θέση της στην αγορά με το πρώτο πλυντήριο πιάτων το 1949. Σήμερα, έχει δημιουργήσει μια πλήρη σειρά οικιακών σκευών ειδικά σχεδιασμένα για τις κουζίνες σας. Συγκεκριμένα, προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τα αγαπημένα σας αλμυρά και γλυκά πιάτα για τις γιορτές που πλησιάζουν, με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Τοποθετήστε τα σκεύη από τον φούρνο, απευθείας στο τραπέζι σας και απολαύστε μοναδικές στιγμές με τους καλεσμένους σας.

www.masoutis-kitchenaid.gr

Λίγο πριν τις γιορτές, προετοιμαστείτε για τα καλύτερα πιάτα που δημιουργήσατε ποτέ! Με βοηθό τα μοναδικά σκεύη KitchenAid, εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας... Τα σκεύη θα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Μασούτης με έκπτωση έως 70% με την Mascard. Και μην ξεχνάτε πως αγοράζοντας τα εν λογω σκεύη μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε το πιο πολύτιμο εργαλείο της κουζίνας. Το μίξερ KitchenAid Artisan αξίας 699 ευρώ που θα σας λύσει τα χέρια. Η ενέργεια θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφτείτεο το www.masoutis-kitchenaid.gr.

ΜΑΦΙΝ ΤΑΚΟΣ

(για 12 μερίδες)

Υλικά:

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

10 φύλλα κατεψυγμένης ζύμης (ξεπαγωμένα)

500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς,

400 γρ. μαύρα φασόλια

11/2 κουταλιά της σούπας συσκευασμένες καυτερές πιπεριές τύπου χαλαπένιος, ψιλοκομμένες

100 γρ. τριμμένο τυρί

1 ώριμο αβοκάντο

200 γρ. τοματίνια

1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο

125 γρ. τυρί κρέμα

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C. Λαδώστε τη φόρμα για μάφιν με λίγο λάδι. Κόψτε κάθε φύλλο ζύμης σε τέσσερα κομμάτια και καλύψτε κάθε κοιλότητα της φόρμας για μάφιν με 3 κομμάτια φύλλου ζύμης (τοποθετήστε τα σταυρωτά). Ζεστάνετε λίγο λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε τον κιμά για 5 λεπτά μέχρι ο κιμάς να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Στραγγίξτε το λάδι. Στραγγίξτε τα φασόλια. Ψιλοκόψτε τις πιπεριές τύπου χαλαπένιος και ανακατέψτε τις με τα φασόλια και τον μοσχαρίσιο κιμά. Διαμοιράστε το μείγμα στα φύλλα ζύμης με ένα κουτάλι. Γαρνίρετε την επιφάνεια με τριμμένο τυρί. Ψήστε τα μάφιν τάκος στον φούρνο περίπου για 8 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσοκάστανο χρώμα και τραγανή υφή. Εν τω μεταξύ, κόψτε στη μέση κατά μήκος το αβοκάντο και αφαιρέστε το κουκούτσι. Κόψτε το αβοκάντο σε κύβους. Κόψτε τα τοματίνια στα τέσσερα. Βγάλτε τα μάφιν από τον φούρνο, αφήστε τα να κρυώσουν ελαφρά και γαρνίρετέ τα με το αβοκάντο, τα τοματίνια, τα φύλλα κόλιανδρου και το τυρί κρέμα.

ΚΙΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙ RICOTTA

(για 6 μερίδες)

Υλικά:

400 γρ. φιλέτο σολομού (κομμένο σε μπουκιές)

1 ρολό σφολιάτας, έτοιμη για χρήση

200 γρ. τυρί ricotta

6 αυγά

200 ml γάλα

150 γρ. αρακάς (ξεπαγωμένος)

6 φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα σε ροδέλες)

πιπέρι, αλάτι

λίγα φύλλα μέντας για γαρνίρισμα

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C. Ξετυλίξτε το ρολό σφολιάτας, καλύψτε την αντικολλητική λυόμενη φόρμα με τη σφολιάτα και τρυπήστε σε διάφορα σημεία τη σφολιάτα με ένα πιρούνι. Αναμείξτε το γάλα, τα αυγά και το τυρί Ricotta σε ένα μπολ. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι (σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας). Διαμοιράστε στη σφολιάτα τον σολομό και τον αρακά και ρίξτε από πάνω το μείγμα του τυριού και των αυγών. Ψήστε το κις περίπου για 45 λεπτά ή μέχρι η γέμιση να αποκτήσει χρυσοκάστανο χρώμα και ελκυστική υφή. Γαρνίρετε με φύλλα μέντας.

ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ

(για 6 έως 8 μερίδες)

Υλικά:

6 φύλλα ζελατίνας

6 αυγά με διαχωρισμένους τους κρόκους από τα ασπράδια

150 γρ. μαύρη ζάχαρη ή πολύ ψιλή ζάχαρη

400 ml κρέμα γάλακτος

150 ml χυμός λεμονιού

ξύσμα από ένα λεμόνι.

Για το γαρνίρισμα:

1 κουταλιά της σούπας τριμμένη φλούδα λεμονιού

καβουρδισμένα αμύγδαλα σε κομμάτια

Μουσκέψτε τη ζελατίνα σε κρύο νερό για 5 λεπτά. Χτυπήστε με μίξερ τους κρόκους και τη ζάχαρη μέχρι να σχηματίσουν ένα ελαφρύ και αφράτο μείγμα. Χτυπήστε τα ασπράδια σε ένα άλλο μπολ μέχρι να δέσουν. Σε ένα τρίτο μπολ χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να δέσει και να αποκτήσει αφράτη υφή. Στραγγίξτε τη ζελατίνα και λιώστε τη σε μία μικρή κατσαρόλα. Βγάλτε την από την εστία όταν λιώσει και προσθέστε τον χυμό και το ξύσμα. Προσθέστε σταδιακά αυτό το μείγμα στους κρόκους με τη ζάχαρη, ανακατεύοντας συνεχώς. Απλώστε με μία σπάτουλα τα ασπράδια και την κρέμα γάλακτος στη ζελατίνα και το μείγμα των κρόκων. Διαμοιράστε το μείγμα σε έξι/οχτώ κεραμικά φορμάκια. Βάλτε τις μερίδες της μους στο ψυγείο για μερικές ώρες ή όλη τη νύχτα προτού τις σερβίρετε. Γαρνίρετε με τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και μερικές λωρίδες φλούδας λεμονιού. Μπορείτε να διατηρήσετε τη μους στο ψυγείο για 3-4 ημέρες.