Με 11,99 παίρνεις το τέλειο αντικείμενο για το σαλόνι σου από τα IKEA - Έχουν προσφορές

Πρέπει να το αποκτήσετε!

Με 11,99 παίρνεις το τέλειο αντικείμενο για το σαλόνι σου από τα IKEA - Έχουν προσφορές

Με μόνο 11,99 θα καταφέρεις να πάρεις το πιο τέλειο αντικείμενο για το σαλόνι σου τώρα που τα ΙΚΕΑ έχουν προσφορές. Είναι ότι χρειάζεσαι και πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια καθώς κάθε σπίτι πρέπει να έχει μέσα σε αυτό τουλάχιστον δυο με τρία τέτοια.

Οι καθρέπτες είναι ένα βασικό κομμάτι για κάθε σπίτι και δεν πρέπει να λείπουν ποτέ. Το ΙΚΕΑ αυτή την περίοδο έχει προσφορές και είναι η καλύτερη στιγμή για να ανανεώσεις τον χώρο σου ή να πάρεις πράγματα που σου λείπουν.

Εμείς σου βρήκαμε αυτόν τον καθρέπτη που είναι σε έκπτωση και θα αλλάξει τελείως τον χώρο στο σαλόνι σου ενώ θα τον διακοσμήσει και πολύ όμορφα.

IKEA καθρέπτες

Έχεις δει και τα 6 αντικείμενα από την συλλεκτική σειρά; Είναι top σε πωλήσεις και κάνουν θραύση στο μαγαζί, ρίξε μια ματιά

Θα το βρεις εδώ

Με 1 αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ "ανακαινίζεις" το σαλόνι σου - Κοστίζει 39.99 ευρώ

Είσαι σε φάση αλλαγής αλλά δεν έχεις χρήματα; Τα ΙΚΕΑ έχουν και πάλι την λύση αφού με μόνο 1 αντικείμενο "ανακαινίζεις" το σαλόνι σου! Το καλύτερο όμως είναι ότι κοστίζει 39.99 ευρώ. Εννοείται φυσικά, πως πουλάει κάθε 1 λεπτό στο μαγαζί και ίσα που το προλαβαίνεις.

Είναι γεγονός πως ένα από τα μεγαλύτερα έπιπλα στο σαλόνι, είναι ο καναπές. Είναι πάντα σε κεντρικό σημείο και τραβάει τα βλέμματα. Όμως, είναι ένα αντικείμενο που κοστίζει αρκετά και ετσι δεν είναι και εύκολο να αλλάξει.

Τα ΙΚΕΑ έχουν την λύση και με μόνο 1 αντικείμενο θα φαίνεται σαν να τον έχεις αλλάξει και έτσι κάπως "ανακαινίζεις" το σαλόνι σου, χωρίς πολλά χρήματα. Εντοπίσαμε ένα ριχτάρι σε μπλε, που ταιριάζει σε όλα τα σαλόνια και σε όλα τα χρώματα καναπέ και έτσι με κόστος μόνο 39,99 θα έχεις διπλό όφελος. Και το σαλόνι σου θα φαίνεται σαν να το έχεις ανακαινίσει, και η τσέπη σου θα είναι γεμάτη!

Ιδού το αντικείμενο του πόθου από τα ΙΚΕΑ:

KLIPPAN

ΙΚΕΑ κάλυμμα για καναπέ σαλονιού

TAGS