Θα αλλάξει όλη η βεράντα σου με αυτόν τον καναπέ από τα IKEA

Μοναδικό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα αλλάξει όλη η βεράντα σου με αυτόν τον καναπέ από τα IKEA

Είναι σίγουρο πως αν κάνεις δικό σου αυτό τον διπλό καναπέ που βρήκαμε στο online κατάστημα του IKEA, θα αλλάξεις όλη τη βεράντα σου και θα της δώσεις έναν πιο ανανεωμένο αέρα για την ανεβάσεις.

Το καλοκαίρι πλέον έφτασε και μάλιστα μπήκε με φόρα αφού από πολύ νωρίς πρόκειται να βιώσουμε 35αρια στη θερμοκρασία. Για να την αντιμετωπίσουμε λοιπόν θα πρέπει να περάσουμε μάλλον πολλές ώρες στη βεράντα και στη δροσιά.

Καλό θα ήταν ωστόσο, πριν ακόμα πιάσουν οι γερές ζέστες, να εφοδιάσουμε το χώρο μας και να τον ανανεώσουμε με τα πιο στιλάτα έπιπλα που θα του δώσουν έναν άλλο αέρα και θα τον κάνουν να δείχνει ολοκαίνουργιος.

Με μία γρήγορη βόλτα που κάναμε στο online store του IKEA, εντοπίσαμε μερικά μοναδικά έπιπλα με τα οποία μπορείς να «ντύσεις» τη βεράντα σου και να την κάνεις να αλλάξει ολόκληρη με απλά βήματα, ενώ αυτό που πρέπει να δεις πραγματικά είναι το σετ ποτηριών από τα ΙΚΕΑ. Δες εδώ την τιμή τους.

Ένα από αυτά τα έπιπλα είναι και ο συγκεκριμένος διθέσιος καναπές από μπαμπού που είναι άνετος και ιδανικός για το μπαλκόνι σου, ακόμα κι αν μένεις σε πολυκατοικία και δεν έχεις πολύ ελεύθερο χώρο.

  • Πλάτος: 160 cm
  • Βάθος: 80 cm
  • Ύψος: 73 cm
  • Ύψος καθίσματος: 43 cm

IKEA καναπές βεράντας

Κοστίζει 328€ και μπορείς να τον κάνεις δικό σου εδώ.

Μαζί με τον καναπέ, πάρε αυτό το τραπεζάκι από τα IKEA τη βεράντα σου

Για να κάνεις μία ολοκληρωμένη αλλαγή στη βεράντα σου, πρέπει μαζί με τον καναπέ που σου προτείναμε παραπάνω να κάνεις δικό σου και αυτό το υπέροχο τραπεζάκι μπαλκονιού το οποίο θα σε βολέψει πάρα πολύ μιας και είναι αρκετά ευρύχωρο.

Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το έπιπλο που δεν πρέπει να λείπει από τη βεράντα σου.

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και κοστίζει μόλις 69€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

IKEA τραπεζάκι μπαλκονιού

  • Μήκος: 90 cm
  • Πλάτος: 55 cm
  • Ύψος: 45 cm
TAGS