Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καταναλωτές των ΙΚΕΑ δώστε προσοχή - Έπιπλα έως και -50%

Μην χάσετε αυτές τις προσφορές

Καταναλωτές των ΙΚΕΑ δώστε προσοχή - Έπιπλα έως και -50%
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 18.10.2020 12:44
Από Youweekly Team

Κανείς καταναλωτής των ΙΚΕΑ δεν πρέπει να χάσει αυτή την μοναδική ευκαιρία. Μπορεί να βρει έπιπλα και γενικά είδη σπιτιού με -50% έκπτωση.

Συγκεκριμένα, μπορεί ο κάθε πελάτης στη διαδικτυακή πλατφόρμα των ΙΚΕΑ να ανακαλύψει τα τελευταία κομμάτια στη μισή τιμή. Ωστόσο, οι αγορές πρέπει να γίνουν μόνο μέσω του e-shop.

Στο Bazaar αυτό, μπορεί ο κάθε καταναλωτής να βρεις έπιπλα, είδη για το υπνοδωμάτιο, για την κουζίνα κ.α

ΙΚΕΑ προσφορές -50%

Πριν από λίγες μέρες βέβαια, έγινε γνωστή και μία κίνηση - έκπληξη από τα ΙΚΕΑ. Δείτε εδώ και θα πάθετε πλάκα.

«Βόμβα» από τα ΙΚΕΑ - Ανακοινώθηκε και αφορά όλους τους καταναλωτές

Μια «βόμβα» έσκασε από τα ΙΚΕΑ και αφορά όλους τους καταναλωτές τους. Η είδηση που ανακοινώθηκε είναι σημαντική και σίγουρα θα χαροποιήσει πολλούς.

Αυτή είναι η ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ που αφορά όλους τους καταναλωτές

Βαρεθήκατε τη συρταριέρα που αγοράσατε από το Ikea; Ο σουηδικός κολοσσός του συναρμολογούμενου επίπλου, που προσπαθεί να μετατρέψει το μοντέλο του σε μοντέλο κυκλικής οικονομίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι εγκαινιάζει μια πρωτόγνωρη εκστρατεία αγοράς επίπλων του για να μεταπωλήσει στη συνέχεια, με την ευκαιρία της Black Friday. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας “Buy Back Friday” όπως ονομάζεται, οι πελάτες θα λάβουν ένα κουπόνι αγοράς που θα καλύπτει έως το 50% της αρχικής τιμής του αντικειμένου που καταθέτουν, σύμφωνα με την Ingka, την εταιρία franchise η οποία συγκεντρώνει σχεδόν το 90% των καταστημάτων του ομίλου παγκοσμίως.

Το εγχείρημα, που διεξάγεται για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου σε 27 χώρες.

“Κάθε τι που δεν μπορεί να μεταπωληθεί θα ανακυκλωθεί ή θα δοθεί σε πρωτοβουλίες για να βοηθηθούν οι άνθρωποι που έχουν πληγεί σκληρά από την πανδημία της Covid-19”, διευκρινίζει ο όμιλος. Έως το 2021 το Ikea προβλέπει να εγκαταστήσει σε κάθε κατάστημά του, χώρους για τη επισκευή και τη μεταπώληση μεταχειρισμένων επίπλων, κάτι που γίνεται ήδη σε ορισμένα καταστήματα του ομίλου.

“Χώρες όπως η Αυστραλία και ο Καναδάς εφαρμόζουν δοκιμαστικά αυτές τις υπηρεσίες αγοράς αλλά η ‘Buyback Friday’ θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουμε σε 27 χώρες”, δήλωσε ο Πολ Μιλς, εκπρόσωπος της Ingka. Για να απαντήσει στις επικρίσεις σύμφωνα με τις οποίες το μοντέλο του, που βασίζεται στην πώληση συναρμολογούμενων προϊόντων χαμηλού κόστους, οδηγεί στην υπερκατανάλωση και τη σπατάλη, το Ikea άρχισε να επισκευάζει και να ανασκευάζει τα προϊόντα που είχαν κάποια ζημιά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σε κάθε κατάστημά του.

Ο σουηδικός κολοσσός, που απασχολεί περισσότερους από 217.000 εργαζόμενους και διαθέτει 500 και πλέον σημεία πώλησης για ετήσιο κύκλο εργασιών που περίπου 40 δισεκατομμυρίων ευρώ, δεσμεύτηκε να γίνει ένας παράγοντας της κυκλικής οικονομίας έως το 2030. Θέλει να μειώσει το συνολικό περιβαλλοντικό του αποτύπωμα κατά 70% κατά μέσο όρο ανά προϊόν μέχρι τότε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απόφαση - σταθμός από τα IKEA: Θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα

Βγαλμένη από ταινία αυτή η καρό πολυθρόνα των ΙΚΕΑ - Μοναδική για το σαλόνι σου

TAGS
Share