'Ετσι έχω το πιο καθαρό σπίτι και τις γιορτές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
'Ετσι έχω το πιο καθαρό σπίτι και τις γιορτές!

Πείτε με υπερβολική, αλλά αυτές τις μέρες τις γιορτές θέλω το σπίτι μου να λάμπει! Είναι μια προσωπική μου ανάγκη και επιθυμία και όχι απαραίτητα κάτι που έχει να κάνει με την πανδημία ή την εμμονή μου με την καθαριότητα. Θέλω κάθε γωνία του σαλονιού να είναι πεντακάθαρη, το ίδιο και τα υπνοδωμάτια και η κουζίνα μου φυσικά που λόγω γιορτών έχει την τιμητική της, αφού κάθε μέρα ετοιμάζω εκεί και κάτι καινούριο, από κλασικά γλυκά, όπως κουραμπιέδες και μελομακάρονα μέχρι παραδοσιακά πιάτα, όπως χοιρινή τηγανιά με δαμάσκηνα και γεμιστή γαλοπούλα...

Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο σημαντικός για εμένα είναι ένας «σύμμαχος», όπως η επαναφορτιζόμενη σκούπα AIR FORCE ALL-IN-ONE 460 της Rowenta που με ένα απλό «κλικ» μετατρέπεται σε σκουπάκι χειρός, ενώ με το πέλμα Power Slim Vision μπορώ να σκουπίζω εύκολα και γρήγορα όλα τα είδη δαπέδων!

rowenta σκούπα

σκουπάκι ηλεκτρικό

Ναι, μιλάμε για το τέλειο πολυεργαλείο για μένα και την οικογένειά μου. Θέλω το καθιστικό να λάμπει; Παίρνω τη σκούπα που χάρη στο πέλμα Power Slim Vision και την ενσωματωμένη περιστρεφόμενη βούρτσα απορροφά αποτελεσματικά τη σκόνη και είναι αποτελεσματική σε όλα τα είδη δαπέδων. Επιπλέον ο φωτισμός LED διευκολύνει το σκούπισμά μου και στα πιο σκοτεινά σημεία, ξέρετε εκεί πίσω από τον καναπέ ή κάτω από το χαμηλό τραπεζάκι του σαλονιού...

Τα παραδείγματα είναι ατέλειωτα! Εκεί που μαγειρεύω θέλω να μαζέψω τα ψίχουλα ή τη ζάχαρη άχνη που έχει σκεπάσει τον πάγκο μου; Με ένα «κλικ», μετατρέπω την επαναφορτιζόμενη σκούπα μου σε ένα πολύ αποτελεσματικό σκουπάκι χειρός που πάει παντού! 'Εχω γενική καθαριότητα στο σπίτι και θέλω να φτάσω τη σκόνη που έχει μαζευτεί στη γυψοσανίδα στο ταβάνι; Με μια κίνηση αφαιρώ το πέλμα κι έχω ένα τέλειο gadget για σκούπισμα στα πιο ψηλά σημεία του σπιτιού και όλα λύνονται!

πολυεργαλείο rowenta

Και να φανταστείτε, αυτά είναι μόνο μερικά από τα ατού, αφού η επαναφορτιζόμενη σκούπα AIR FORCE ALL-IN-ONE 460 της Rowenta περιέχει ακόμη πολλά εξαρτήματα που καλύπτουν όλες μου τις ανάγκες: πρακτικό ρύγχος (για γωνίες και πτυχές), βούρτσα για τους καναπέδες και πρόσθετα βουρτσάκια για χρήση ανάλογα με την ευαισθησία της εκάστοτε επιφάνειας. Επίσης, το μοντέλο RH9276 Animal Care διαθέτει την μίνι μηχανοκίνητη βούρτσα mini turbo brush για την αποτελεσματική απομάκρυνση της τρίχας της γάτας μου!

σκούπα ηλεκτρική

AIR FORCE ALL-IN-ONE 460 σπίτι

Στα συν και η εργονομική λαβή που επιτρέπει την άνετη χρήση είτε με ένα χέρι είτε και με τα δύο χέρια, ενώ μπορώ να αδειάζω το δοχείο συλλογής σκόνης με μία μόνο κίνηση.

AIR FORCE ALL-IN-ONE 460

Όλα τα παραπάνω, ωστόσο, κλείνονται στο No1 μυστικό της συσκευής που δεν είναι άλλο από την προηγμένη τεχνολογία Power Boost που χαρίζει απόλυτη καθαριστική ισχύ με την άνεση μιας ελαφριάς και πρακτικής συσκευής, ενώ για μένα μεγάλο ρόλο έπαιξε και η εγγυημένη ανθεκτικότητα φίλτρου χωρίς συσσώρευση σκόνης όπως στα παραδοσιακά φίλτρα, χάρη στην τεχνολογία Air Force Cyclonic η οποία εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα διαχωρισμού αέρα/σκόνης για καθαριότητα που διαρκεί. Όπως καταλαβαίνετε τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για τέλειο, καθαρό σπίτι που θα λάμπει όλο το 2021... και ακόμα παραπέρα!