Γκουίνεθ Πάλτροου: Αυτή είναι η αγαπημένη της συνταγή!

Δοκίμασε την και εσύ και είμαστε σίγουροι πως θα εκπλαγείς!

Γκουίνεθ Πάλτροου: Αυτή είναι η αγαπημένη της συνταγή!

Είμαστε σίγουροι πως θα εκπλαγείς, δοκίμασε την και εσύ! Αυτή είναι η αγαπημένη συνταγή της Γκουίνεθ Πάλτροου! Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό!

Αυτή που ξεχωρίζουμε είναι η παρακάτω συνταγή για νόστιμη καρμπονάρα. «Η καρμπονάρα είναι το τέλειο δείπνο για όταν βαριέσαι να μαγειρέψεις- είναι πανεύκολο να το φτιάξεις. Για να μην αναφέρω ότι όλοι έχουν σχεδόν πάντα τα υλικά στην κουζίνα τους», γράφει η Γκουίνεθ.

Να λοιπόν η συνταγή:

Υλικά:
113γρ. πανσέτα ή μπέικον, ψιλοκομμένα
2 κρόκοι αβγού (ή 3 αν θέλετε η σάλτσα να είναι πολύ κρεμώδης)
1 μεγάλο αβγό
1 ½ φλιτζ. Τριμμένη παρμεζάνα
1 κουτ. γλυκού πιπέρι, φρεσκοτριμένο
340γρ. Bucatini

Διαδικασία:
Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε την παντσέτα πάνω από μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει τραγανή, δηλαδή για 5-7 λεπτά.
Βάζετε τους κρόκους, το αβγό, το τυρί και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε.
Βράζετε τα ζυμαρικά αλ ντέντε σε μπόλικο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Κρατάτε ένα φλιτζάνι από το νερό. Σουρώνετε τα μακαρόνια, τα προσθέτετε στο μπολ με το τυρί και τα αβγά και ανακατεύετε.
Προσθέτετε την πανσέτα και ό,τι λίπος έχει μείνει στο τηγάνι και ανακατεύετε, προσθέτοντας το νερό από το ζυματικά 1 κουτ. σούπας τη φορά μέχρι η σάλτσα να γίνει κρεμώδης (συνήθως χρειάζεται ¼ του φλιτζ).

Αν θέλετε προσθέτετε επιπλέον τυρί, πιπέρι και

Το μυστικό για να φας ένα τοστ σούπερ εξαιρετικό!

Το τοστ είναι γρήγορο και γευστικό. Μπορεί όμως να γίνει ακόμη καλύτερο με αυτό το μυστικό! Για να έχεις ένα τοστάκι σούπερ εξαιρετικό!

Τι ξεχωρίζει ένα καλό τοστ από ένα εξαιρετικό; Η λεπτομέρεια!

Παρακάτω θα σάς αποκαλύψουμε τον τρόπο να κάνετε το τοστάκι σας έξτρα απολαυστικό μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα μίγμα από 2 κουτ. σούπας λιωμένο βούτυρο και 2 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα ή απλά χρησιμοποίησε το τυρί της αρεσκείας σου. Άπλωσε το μίγμα σε δύο φέτες του τοστ και στη συνέχεια πρόσθεσε στη μέση τα υλικά που βάζεις συνήθως, όπως τυρί και γαλοπούλα.