Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Έδωσαν μάχη με πρόγραμμα του ALPHA και... έχασαν τον πόλεμο! Αυτά είναι τα νούμερα...

Ανατροπή στην τηλεθέαση της Δευτέρας 6/1!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Έδωσαν μάχη με πρόγραμμα του ALPHA και... έχασαν τον πόλεμο! Αυτά είναι τα νούμερα...

Ανατροπή στην τηλεθέαση της Δευτέρας 6/1! Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έδωσαν μάχη με πρόγραμμα του ALPHA και... έχασαν! Αυτά είναι τα νούμερα αναλυτικά!

Είναι μια από τις πιο δυνατές εκπομπές στο STAR και σπανίως σημειώνει χαμηλά νούμερα αφού ο πήχης της πρωινής ζώνης ούτως ή αλλιώς είναι ανεβασμένος!

Συγκεκριμένα, όμως, επειδή αυτή η Δευτέρα ήταν τα Θεοφάνια πολλά προγράμματα δεν βγήκαν στον αέρα! Ο ALPHA για να καλύψει το κενό του "Εκτός γραμμής" που δεν προβλήθηκε έβαλε την ταινία "Λάθος στον έρωτα" η οποία τα πήγε εξαιρετικά καλά σημειώνοντας 15,4 αλλά αφήνοντας πίσω τους ΚουΚου για πολύ λίγο με 13,4!

Πρωινή ζώνη

Open: Γράμματα στην Ιουλιέτα 9,7

STAR: Στην φωλιά των κουκου 13,4

Alpha: Λάθος στον έρωτα 15,4

ΑΝΤ1: Πρωινό 10,8

ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 13,3

Διαβάστε αναλυτικά τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Έπαθαν «καρδιά»! Τα νούμερα τηλεθέασης προκάλεσαν «έμφραγμα»!

Έπαθαν «καρδιά» o Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου! Τα νούμερα τηλεθέασης προκάλεσαν «έμφραγμα» αφού έδωσαν τεράστια μάχη!

Τα εορταστικά πρωινά προγράμματα προβλήθηκαν χτες και οι Κούκου έδωσαν μια απίστευτη μάχη!

Το ζευγάρι του Star ήρθε δεύτερο αλλά σίγουρα από το άγχος ένα «έμφραγμα» το πάθανε. Ωστόσο οφείλουμε να τονίσουμε ότι κρατήθηκαν σε πολύ αξιοπρεπή νούμερα! Δείτε τα τέταρτά τους:

8.5
10
14.1
14.7
18.1
19.1
19.6
17.8
16.1
15.2
12.4
12

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης της πρωινής ζώνης για το δυναμικό κοινό:

Πρωινή ζώνη

Open: Ευτυχείτε 9,6


STAR: Στην φωλιά των κουκου 14,8

Alpha: Εκτός γραμμής 11,8

ΑΝΤ1: Πρωινό 17,7

ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 10,6