Χαμόγελο ευτυχίας για Καραβάτου - Κατσούλη μετά το περιστατικό με την κόρη τους

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμόγελο ευτυχίας για Καραβάτου - Κατσούλη μετά το περιστατικό με την κόρη τους

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου να πέρασαν μια ένταση αφού η κόρη τους μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως τώρα όλα είναι καλά - δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις. Η καθημερινότητά τους έχει επανέλθει και τα χαμόγελα ευτυχίας δεν λείπουν από το πρόσωπό τους.

Εκτός από αυτό, σε επαγγελματικό επίπεδο το αχτύπητο ζευγάρι του STAR περνάει την καλύτερή του φάση αφού εδώ και αρκετές μέρες καταφέρνει και σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και τις περισσότερες φορές έρχεται και πρώτο στην πρωινή ζώνη.

Τα νούμερα τηλεθέασης που έφεραν χαμόγελα ευτυχίας στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης το πρωί της Πέμπτης σημείωσαν στο δυναμικό κοινό 22,8% ενώ τα τέταρτά τους ήταν εξαιρετικά: 20,7-23-23,6-22,5-23,7-26,8-22,6-24,5-20-20,4-24,1-18,8

Πρωινή ζώνη

  • Open: Ευτυχείτε 16,7
  • STAR: Στην Φωλιά των Κου Κου 22,8
  • ALPHA: Happy Day 17.5
  • ANT1: Το πρωινό 15.2
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 9.4
  • Mega: Mega Magazino 3.6
  • ALPHA: Εκτός γραμμής 8.1

Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου - Η αποκάλυψη για την μητέρα της και η έκκληση στον αέρα της εκπομπής

Συγκίνησε η Κατερίνα Καραβάτου με τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής "Φωλιά των Κου Κου" με την ίδια να μιλά για την μητέρα της και να κάνει μια δημόσια έκκληση.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια, από την το πλατό της εκπομπής του Star μίλησε για τον κορωνοϊό, αλλά και για την μητέρα της που όπως είπε είναι μόνη στη Θεσσαλονίκη.

"Μένουμε σπίτι. Πρέπει να το κάνουμε πράξη όλοι μας ανεξαιρέτως. Έχω πρήξει τη μητέρα μου, η οποία είναι στη Θεσσαλονίκη και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Είναι πολύ δύσκολο να τη φέρω εδώ στην Αθήνα, γιατί το σπίτι έχει δύο παιδιά και ανησυχούμε ακόμη περισσότερο για αυτό το θέμα.

Είναι μόνη της στη Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο και της λέω “μείνε μέσα μην πας πουθενά" Και μου λέει “το έχω ακούσει, δεν πάω πουθενά, μένω μέσα”. Αυτό το μένω μέσα να το λέμε και στον εαυτό μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε και σε όλον τον κόσμο. Για αυτό εδώ εμείς μέσα από την εκπομπή σας λεμέ να μείνουμε σπίτι για να προστατευτούμε όσο γίνεται περισσότερο" είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Δείτε και τι είπε, στην ίδια εκπομπή, για τον κορωνοϊό και τις εξετάσεις που έκανε ο κριτής του MasterChef.