Στην Φωλιά των Κου Κου: Αυτά τα νούμερα έκανε η εμφάνιση του Σταύρου Βαρθαλίτη

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην Φωλιά των Κου Κου: Αυτά τα νούμερα έκανε η εμφάνιση του Σταύρου Βαρθαλίτη

Ο νικητής του φετινού MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης, έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον τελικό στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Στην Φωλιά των Κου Κου, και δεν φαντάζεστε τα νούμερα που σημειώθηκαν στα κοντέρ της Nielsen.

Το MasterChef ήταν ασυζητητί το πιο δυνατό πρόγραμμα της φετινής σεζόν αφού καθημερινά σημείωνε κοντά στο 40% τηλεθέαση και στα τέταρτα μάλιστα έφτανε πολλές φορές και το 50! Αναμενόμενο, λοιπό, η πρώτη εμφάνιση του Σταύρου να χτυπήσει κόκκινο.

Αναλυτικά τα νούμερα που έκανε ο Σταύρος Βαρθαλίτης με την εμφάνισή του στην Φωλιά των Κου Κου

Σταύρος Βαρθαλίτης νούμερα που έκαναν η Κου Κου στην εκπομπή τους

Συγκεκριμένα, λοιπόν, η Φωλιά των Κου Κου έφτασε την Πέμπτη το πρωί στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 26,2% με τα τέταρτά της να τα "σπάνε": 15,2-16,3-25,2-24,5-26,6-25,4-32,2-25,7-32,4-32,6-26,2-21,7.

Ο ανταγωνισμός, δε, αιμορραγούσε την ίδια στιγμή...

Πρωινή ζώνη

  • Open: Ευτυχείτε 11,0
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 26,2
  • ANT1: Το πρωινό 12,7
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 16,1
  • Mega: Mega Magazino 4,3
  • ALPHA: Happy Day 10,5

Βέβαια, να σημειωθεί πως μετά το τέλος του MasterChef ο ΑΝΤ1 και οι Άγριες Μέλισσες πήραν την πρωτιά στην prime time ζώνη με συντριπτικό ποσοστό! Δείτε εδώ πόσο έκανε η σειρά την πρώτη μέρα που έπαιζε χωρίς να έχει απέναντι το ριάλιτι μαγειρικής!

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου με την μητέρα του Σταύρου Βαρθαλίτη - Τι συνέβη στον αέρα των Κου Κου

Αφορμή για να ξεσπάσει ξαφνικά το πρωί της Τετάρτης σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα των Κου Κου στάθηκε η μητέρα του νικητή του MasterChef, του Σταύρου Βαρθαλίτη.

Η κάμερα του STAR το βράδυ του τελικού του ριάλιτι μαγειρικής είχε τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι της οικογένειας για να καταγράψει τις πρώτες αντιδράσεις στο άκουσμα του νικητή και όταν προβλήθηκαν τα πλάνα αυτά στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, η παρουσιάστρια νιώθοντας στο 100% την χαρά της μάνας που βλέπει το παιδί της να πετυχαίνει σε αυτό που αγαπά και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς συνέβη αφού δείτε εδώ τα σοκαριστικά ποσοστά τηλεθέασης που χτύπησε ο τελικός του ριάλιτι!