Αμόκ στον ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου - Εγκεφαλικό τα χθεσινά 14/9 ποσοστά τηλεθέασής της

Μάλλον το... Super Κατερίνα δεν ήταν καθόλου τυχαίο!

Αμόκ στον ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου - Εγκεφαλικό τα χθεσινά 14/9 ποσοστά τηλεθέασής της

Μπορεί να μην ήταν τόσο δυνατή η πρεμιέρα της καθώς η Δανάη Μπάρκα στο Mega κατάφερε να την περάσει σε νούμερα τηλεθέασης αλλά από την δεύτερη ημέρα προβολής της η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε την δύναμή της και το ποια θέση της αξίζει, η πρώτη φυσικά!

Η εκπομπή Super Κατερίνα μάλλον καθόλου τυχαία δεν ονομάστηκε έτσι αφού κατάφερε, όπως φαίνεται και στο παρακάτω πίνακα με τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώθηκαν στους πίνακες της Nielsen, να κατακτήσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού!

Στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης η Κατερίνα Καινούργιου

Συγκεκριμένα η νέα εκπομπή του ALPHA έφτασε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 19,7% (αναλυτικά τα τέταρτα: 20,2-20,4-21,5-23,5-25,2-20,1-21-21,3-19,9-18,2-16,4-8,6-8,3) αφήνοντας πίσω τους ανταγωνιστές της! Στην δεύτερη θέση, όπως θα δείτε παρακάτω, τερμάτισε η Δανάη Μπάρκα με το Mega ενώ τελευταίο ήρθε το ΣΚΑΙ!

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 6,1
  • STAR: Η γυνή να φοβήται τον άνδρα 11,7
  • MEGA: Πάμε Δανάη 16,4
  • ΑΝΤ1: Πρωινό 14,3
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα; 7,0
  • ALPHA: Super Κατερίνα 19,7

Να υπενθυμίσουμε πως στο πλευρό της φέτος βρίσκονται οι: Δημήτρης Αλεξάνδρου, Χρίσλα Γεωργακοπούλου και Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης! Όπως φάνηκε η χημεία τους ήταν πολύ καλή!

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για την αντίπαλό της Κατερίνα Καινούργιου

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό λίγο πριν την πρεμιέρα της όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας περιμένω την Δευτέρα λοιπόν @superkaterinatv
(χωρίς την αγάπη σας.. την αποδοχή σας κ την στήριξη σας δεν θα χα καταφέρει όλα αυτά που είχα ονειρευτεί …)

Λατρεύω αυτό που κάνω γιατί δούλεψα πολύ …αγαπώ τους συνεργάτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα και αγαπώ κ σας που όλα αυτά τα χρόνια είστε δίπλα μου κ καθημερινά με βάζετε στα σπίτια σας … Σε λίγες ώρες πάλι μαζί στον @alphatv».

Τα σχόλια από κάτω πήραν κυριολεκτικά "φωτιά", μάλιστα ένα που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν κι εκείνο της τηλεοπτικής της “αντιπάλου” Δανάης Μπάρκα με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε χαρακτηριστικά: «Κι όσοι σε ξέρουμε σχεδόν 10 χρόνια-χωρίς κάμερες, και εκπομπές-σε αγαπάμε για την αλήθεια σου. Γιατί γνωρίζουμε ποσό έχεις προσπαθήσει, ποσό δύσκολα έχεις περάσει και παρόλα αυτά δεν έχεις χάσει το χαμόγελο και την χαρά γι αυτό που κανείς! Καλή αρχή Σουπερίνα μας».