Survivor all star: «Θέλω να είσαι σπίτι μου, όταν γυρίσω!» - Η 1η ανάρτηση της Ελευθερίου στο instagram

Το πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θέλω να είσαι σπίτι μου, όταν γυρίσω!» - Η 1η ανάρτηση της Ελευθερίου στο instagram

Η Ελευθερία Ελευθερίου αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα από το Survivor all star με την ίδια να έχει προκαλέσει πανικό τόσο κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, όσο και με τις πρώτες της δηλώσεις στο Πρωινό μας (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε).

Σίγουρα, η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί και σε άλλες εκπομπές και όσα θα πει θα μας απασχολήσουν, καθώς γενικότερα ό,τι έχει να πει, βλέπουμε πως θα το πει!

Από τα social media δε ξέρουμε ακριβώς τι στάση θα κρατήσει, όμως την Κυριακή 9/4 έκανε την πρώτη ανάρτηση και συγκεκριμένα το πρώτο story. Πιο αναλυτικά, η Ελευθερία κοινοποίησε ένα μήνυμά της από συνομιλία με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, το οποίο λέει ομολογουμένως πολλά...

H 1η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της από το Survivor all star

Survivor all star - Ελευθερίου

Το ποσό που συγκέντρωσε η Ελευθερίου στο παιχνίδι

Στο 6/4 επεισόδιο του Surviovr All Star έγινε πραγματικότητα η ευχή των περισσότερων αν όχι όλων μπλε! Η Ελευθερία Ελευθερίου, όπως πρώτο σας αποκάλυψε το Youweekly.gr, αποτελεί πλέον παρελθόν από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Μπορεί το Survivor να ολοκλήρωσε την 13η εβδομάδα που βρίσκεται στον αέρα αλλά η γνωστή τραγουδίστρια έμεινε εκεί μόνο 7 εβδομάδες, από τις οποίες τις 4 ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση, αφού ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι, ενώ είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος Μάριος Πρίαμος πιάστηκε από τις κάμερες να ερωτοτροπεί με την Καρολίνα Καλύβα.

Μετά από 4 υποψηφιότητες, λοιπόν, και πολύ παρακαλετό των Μπλε στο τηλεοπτικό κοινό, οι τηλεθεατές δεν την στήριξαν!

Σύμφωνα, μάλιστα, με την πηγή μας η αγάπη του κοινού στον Νίκο Μπάρτζη ήταν απεριόριστη αφού βγήκε πρώτος σε ψήφους και με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη θέση, την οποία κατείχε ο Σπύρος Μαρτίκας που είχε μικρή διαφορά με την Ρία Κολοβού!

Μετά από 7 εβδομάδες, λοιπόν, η Ελευθερία Ελευθερίου θα επιστρέψει Ελλάδα έχοντας στον τραπεζικό της λογαριασμό - με γρήγορους υπολογισμούς - 35.000 ευρώ παραπάνω! Να σημειωθεί ότι ο Γκότσης μπορεί να αποβλήθηκε από το παιχνίδι αλλά ήταν μέσα από την πρεμιέρα του οπότε πήρε αρκετά μεγαλύτερο ποσό (δείτε εδώ πόσα).