Γυναίκα χωρίς όνομα - εξέλιξη σοκ! Η Μαρίνα είναι κόρη της Κάτιας!

Όλες οι λεπτομέρειες πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα - εξέλιξη σοκ! Η Μαρίνα είναι κόρη της Κάτιας!

Δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους.

Ομως, από ένα παιχνίδι της μοίρας, καμία από τις δύο δεν γνωρίζει ότι είναι μάνα και κόρη. Το μεγάλο μυστικό δεν θα μείνει για πάντα κρυφό και αυτή η αποκάλυψη θα συγκλονίσει την Κάτια που έγινε εχθρός του ίδιου της του παιδιού, της Μαρίνας. Διαβάστε παρακάτω...


Η εκδίκηση είναι ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ. Ο πόνος ξεβράζει μίσος και το μίσος γεννά οργή. Σε αυτή τη μάχη, της Κάτιας και της Μαρίνας, δεν υπάρχει νικητής. Και οι δύο γυναίκες είναι ηττημένες αλλά δεν το γνωρίζουν ακόμη. Ολα ξεκινούν χρόνια πριν, όταν η Κάτια αφήνει το μωρό της στο ίδρυμα, όχι για να δοθεί για υιοθεσία, αλλά για να το προσέχουν μέχρι να σταθεί οικονομικά στα πόδια της. Ομως μια θανατηφόρα ασθένεια χτυπά τα περισσότερα παιδιά του ιδρύματος.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Ποιοι κλάψανε χθες; Δείτε τα νούμερα που έκαναν όλα τα προγράμματα

Στο νοσοκομείο οι γιατροί μπερδεύουν τα μωρά και δηλώνουν εκείνο της Κάτιας νεκρό. Ομως το κοριτσάκι το έχει υιοθετήσει ο Πέτρος και η γυναίκα του, που από μια διαβολική σύμπτωση γίνεται σοφέρ της Κάτιας όταν εκείνη παντρεύεται τον πλούσιο Δημήτρη. Οταν ο 10χρονος γιος της Κάτιας παθαίνει λευχαιμία, η Κάτια ψάχνει απεγνωσμένα έναν συμβατό δότη για να σωθεί. Η μοναδική συμβατή είναι η Μαρίνα και αυτό δεν είναι τυχαίο αφού είναι η κόρη της. Μόνο που ποτέ δεν το μαθαίνει. Ούτε ο Πέτρος το γνωρίζει. Οταν πάει στο ίδρυμα να ρωτήσει για την κόρη της Κάτιας, ξανά μετά από εντολή του αφεντικού του, μαθαίνει τα πάντα. Μια υπάλληλος που έχει τύψεις, τον συναντά και του λέει: «Εκρυψα την αλήθεια. Το παιδί της Κάτιας Ελευθερίου δεν πέθανε τότε. Είναι ζωντανό.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Ποιο πρόγραμμα του Αnt1 ισοπεδώθηκε; Κλάμα ο παρουσιαστής!

Μπέρδεψαν τα νεογνά. Νόμιζαν ότι αυτό που δεν τα κατάφερε ήταν το παιδί της Κάτιας. Εν τω μεταξύ η διευθύντρια έδωσε το κοριτσάκι της για υιοθεσία». «Και πώς είσαι σίγουρη ότι οι γιατροί έκαναν λάθος;», τη ρωτάει εκείνος. «Η μικρή είχε ένα κληρονομικό σημάδι στο στήθος», του απαντά. Εκείνος σοκάρεται. Καταλαβαίνει. Το ίδιο έχει και η Μαρίνα. Ο τραγικός πατέρας αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Κάτια. «Εχω να σου πω κάτι πολύ σημαντικό», της λέει αλλά εκείνη δεν τον ακούει: «Δεν έχω περιθώρια. Γιατί με έφερες μέχρι εδώ; Γιατί δεν υπογράφεις; Δεν θέλω να ακούσω τίποτα». Φεύγει. Στην προσπάθειά του να τη φτάσει με το αυτοκίνητο σκοτώνεται σε τροχαίο, παίρνοντας μαζί του το μεγάλο μυστικό.


Η εκδίκηση και η μεγάλη αλήθεια που βγαίνει στο φως

Η Κάτια, τελικά, θα χάσει το παιδί της καθώς η Μαρίνα είναι έγκυος και δεν δέχεται να γίνει δότης. Η νεαρή κοπέλα μπαίνει στη φυλακή για να σωθεί από το μένος της και γεννάει το κοριτσάκι της. Η Κάτια βάζει σκοπό της ζωής της να τη βρει και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να στερηθεί και εκείνη για πάντα το παιδί της. Και το καταφέρνει. Τότε η Μαρίνα με τη βοήθεια της συγκρατούμενής της Μάρθας, όταν βγαίνει από τη φυλακή, αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους, μεταμορφώνεται σε μία ισότιμη αντίπαλο. Με άλλο όνομα και εμφάνιση επιστρέφει στη ζωή της Κάτιας και όλων εκείνων που την πλήγωσαν για να τους καταστρέψει.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Φερεντίνος και deal πυροβολήθηκαν εξ επαφής από την «Γυναίκα...»!

Οι δύο γυναίκες, η Μαρίνα και η Κάτια, θα βρεθούν αντιμέτωπες η μια με την άλλη και το μίσος τους θα τις οδηγήσει στα πιο επικίνδυνα και σκληρά μονοπάτια. Θα συγκρουστούν, θα πονέσουν, η μια θα μισήσει την άλλη όσο δεν γίνεται, χωρίς να ξέρουν ότι τις ενώνει ένα αόρατο χέρι της μοίρας. Ομως τίποτα δεν θα μείνει τελικά κρυφό. Η μεγάλη αποκάλυψη δεν θα αργήσει να έρθει. Μέσα από μια σειρά γεγονότα, τα κομμάτια του παζλ θα αρχίζουν να ενώνονται και το τελευταίο, όταν θα μπει στη θέση του, θα συγκλονίσει και τις δύο. Θα τις καταρρακώσει. Ποιο πολύ την Κάτια: «Η Μαρίνα είναι κόρη μου;». Η γυναίκα θα καταρρεύσει στο άκουσμα αυτής της είδησης. Εκείνη που μισούσε θανάσιμα όσο τίποτα στον κόσμο γιατί έγινε αφορμή να χάσει το αγοράκι της, είναι η ίδια της η κόρη, για τον χαμό της οποίας έχει πονέσει όλα αυτά τα χρόνια. Το μυαλό της δεν το χωράει. Ομως η συμφιλίωση των δύο γυναικών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα όσα έγιναν, τα όσα προκάλεσαν η μία στην άλλη; Θα καταλάβουν ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουν στο εξής θα είναι η συγχώρεση;


Η ΜΑΡΙΝΑ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

Η Μαρίνα -ως Νάντια Πετρίδου- συναντάει για πρώτη φορά την Κάτια και προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της. Η Κάτια μένει άφωνη με την ομοιότητα της δικηγόρου του Μιχάλη με την παλιά της γνώριμη. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλαστογράφησε τη διαθήκη της μητέρας του για να εξαπατήσει τον αδελφό του και ενημερώνει αμέσως τον Μιχάλη. Ο πόλεμος ανάμεσα στα δύο αδέλφια έχει ξεσπάσει. Η Μαρίνα δείχνει στον Μιχάλη την έκθεση της γραφολόγου που αποδεικνύει ότι η διαθήκη της μητέρας του ήταν πλαστή. Εκείνος αντιλαμβάνεται πως πίσω απ’ όλα αυτά ήταν ο αδελφός του, ο οποίος φοβούμενος τις μελλοντικές πιθανές διεκδικήσεις του, τον δελεάζει τώρα προσφέροντάς του δουλειά στη διαφημιστική καμπάνια που κάνει για λογαριασμό της εταιρείας του.

Τα γυρίσματα του διαφημιστικού θα είναι η αφορμή για να δουν όλοι τις ομοιότητες που έχει η νεαρή δικηγόρος Νάντια Πετρίδου με τη νεκρή Μαρίνα. Η Κάτια, όμως, σκέφτεται κάτι για να καταφέρει να την «ξεσκεπάσει». Η Μαρίνα καταφέρνει να αντιδράσει ψύχραιμα όταν η Κάτια της δείχνει το σκίτσο που είχε ζωγραφίσει η ίδια για τον πατέρα της. Ετσι η γυναίκα πείθεται ότι είναι η Νάντια Πετρίδου και προτείνει στον Δημήτρη να την προσλάβει στην εταιρεία για να τη χάσει ο Μιχάλης από σύμμαχο. Η Μαρίνα ζητάει από τον Δημήτρη, για να δεχτεί την πρότασή του, ένα μικρό ποσοστό μετοχών. Εκείνος θα δεχτεί και θα πέσει στην παγίδα που του έχουν στήσει ο Μιχάλης και η Μαρίνα.