Κώστας Καζανάς: «Ο Δημήτρης θα σταθεί στο πλευρό της Κάτιας»!

Αποκλειστική συνέντευξη!

Κώστας Καζανάς: «Ο Δημήτρης  θα σταθεί στο πλευρό της Κάτιας»!

Ο Κώστας Καζανάς σε κάθε ατάκα του επιβεβαιώνει την υποψία μας, πως είχε λείψει από τη μυθοπλασία. Και η μυθοπλασία είχε λείψει από εκείνον!

Σήμερα, δέκα χρόνια μετά την τελευταία φορά που βρέθηκε σε τηλεοπτικό πλατό, εξηγεί στο Tv24 τη στάση του Δημήτρη και της Κάτιας απέναντι στην εκδίκηση... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: H επιστροφή: Βόμβα! Ο Νίκος είναι ο αληθινός Μάνος!


Ποιος είναι ο Δημήτρης;

Είναι ο άνδρας της Κάτιας που από μικρός έπρεπε να αναλάβει την εταιρεία και την περιουσία της οικογένειας. Εμαθε από μικρός να είναι απλά επιχειρηματίας. Οπότε ό,τι πιο συναισθηματικό ή οικογενειακό δεν τον άγγιζε. Εν τω μεταξύ τον παράτησε και η πρώτη του γυναίκα και αυτό του στοίχισε. Τον άφησε με μια κόρη που δεν ήξερε πώς να μεγαλώσει και βρήκε την Κάτια που δούλευε στην εταιρεία του και παντρεύτηκε για να το κάνει. Κάνουν ένα παιδί μαζί, το οποίο όμως αρρωσταίνει και πεθαίνει και από τότε ξεκινάνε όλα. Αναλώνεται στις εφήμερες σχέσεις κι έτσι αρχίζει και μια κόντρα με τη γυναίκα του.

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Η Τατιάνα αγωνιά για την κατάσταση του Τόνυ!


Καταλαβαίνει όμως τα συναισθήματα της Κάτιας. Ετσι δεν είναι;

Βέβαια την καταλαβαίνει και θα σταθεί στο πλευρό της σε όλο αυτό. Γενικότερα ο Δημήτρης είναι δοτικός σε ό,τι αφορά στα παιδιά του. Τον είδαμε να θέλει να δώσει τα πάντα προκειμένου να σώσει τον γιο του. Τον τσακίζει ο θάνατος του γιου του, παρά τη σκληράδα που έχει ως άνθρωπος.


Το μεγάλο μπαμ θα γίνει; Θα έρθει η στιγμή της αλήθειας;

Και βέβαια θα έρθει. Το ζήτημα είναι πώς θα εξελιχθεί η πλοκή μετά από αυτό!


Ο Κώστας και ο Δημήτρης;

Δεν έχουν καμία σχέση. Ομως είναι υπέροχοι οι κόντρα ρόλοι. Πρέπει να ανακαλύψεις, να μάθεις, να ψάξεις και να στηρίξεις πράγματα που μπορεί να μη σου αρέσουν, αλλά εκεί είναι όλη η μαγεία της δουλειάς μας. Να κάνεις και πράγματα που δεν σου αρέσουν.

Δείτε ακόμη: Elif: Η Αλιγιέ συνειδητοποιεί πως είναι αβοήθητη με τα νέα δεδομένα!


Το ιδανικό τέλος της σειράς ποιο θα ήταν;

Δεν μπορώ καν να το φανταστώ. Επειδή το βιώνω, μου είναι δύσκολο να βγω έξω από αυτό, να αποστασιοποιηθώ και να σκεφτώ τι θα έπρεπε να γίνει!

* Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου