Ποιος τηλεοπτικός κριτής έπαιρνε 7.000 ευρώ το επεισόδιο σε ελληνικό τηλεπαιχνίδι; Χρυσάφι στα πόδια του...

Ο λόγος για...

Ποιος τηλεοπτικός κριτής έπαιρνε 7.000 ευρώ το επεισόδιο σε ελληνικό τηλεπαιχνίδι; Χρυσάφι στα πόδια του...

Αποκαλύψεις από κριτή για την πληρωμή του ανά επεισόδιο σοκάρουν. Ποιος πληρωνόταν 7.000 ευρλω ανά επεισόδιο; Για ποιες σειρές και εκπομπές επικρατούν κοκορομαχίες και διαμάχες «on air»

Έτσι ξαφνικά κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν τη μοναδική ελληνική σειρά της δημόσιας τηλεόρασης, τη «Ζωή εν τάφω», και από την ΕΡΤ1 να τη μεταφέρουν στην ΕΡΤ2. Η παραγωγή μεταδιδόταν κάθε Πέμπτη στις 22.00 από την ΕΡΤ1. Τώρα κάθε Τετάρτη 20.30 από την ΕΡΤ2, όπου οσονούπω αναμένεται και το φινάλε. Ο λόγος; Οι έκτακτες εκπομπές λόγω εκλογών. Όταν έκαναν τον προγραμματισμό της σειράς δεν το γνώριζαν; Φυσικά, αλλά από ό,τι φαίνεται στην ΕΡΤ όλα γίνονται χωρίς μελέτη και σχεδιασμό. Θα πείτε, εδώ δεν φρόντισαν να προωθήσουν το μοναδικό προϊόν μυθοπλασίας που έβγαλαν στον αέρα που είναι και άξιο λόγου, με αυτά θα ασχολούνται!

Ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλυψε ότι για το «Fame story», στο οποίο... διατέλεσε κριτής, πληρωνόταν 7.000 ευρώ το επεισόδιο απλώς για να κάθεται και να λέει τη γνώμη του, και μάλιστα πήρε και 20.000 πριμ μεταγραφής. Στον αντίποδα, ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε: Έχω πάρει σε εκπομπή τρεις φορές παραπάνω, κάνοντας το ίδιο». Θα έλεγα όλοι αυτοί οι κύριοι της σόουμπιζ να κρατούν πιο χαμηλό προφίλ και όχι να κάνουν «κοκορομαχίες», γιατί τους ακούει και ο κόσμος με βασικό μισθό 546 ευρώ καθαρά και αν μη τι άλλο γίνονται το λιγότερο προκλητικοί. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει, ειδικά σε τέτοιες εποχές.

Νίκος Μουρατίδης

Έως τα τέλη Ιουνίου θα συνεχίσουν να προβάλλονται όλες οι σειρές του ΑΝΤ1. Μάλιστα κάποια επεισόδια της καθημερινής σειράς η «Επιστροφή» αναμένεται να μεταδοθούν και τον Ιούλιο, καθώς η προβολή τους αναβλήθηκε λόγω των πολιτικών εκπομπών. Οπότε θα καθυστερήσουν για λίγο οι επαναλήψεις!

Προβληματισμένοι είναι στον ΑΝΤ1 από τις επιδόσεις του «Πρωινού» της Φαίης Σκορδά, που έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στους πίνακες της Nielsen. Το προϊόν που βγαίνει στον αέρα δεν ικανοποιεί. Την επόμενη τηλεοπτική χρονιά η παρουσιάστρια παραμένει στη θέση της αλλά με ριζικές αλλαγές στο πάνελ και στη δομή της εκπομπής.

Τηλεθέαση: Προβληματισμένοι στον Alpha με τα νούμερα του Τατουάζ και τον Αγελόπουλο! Ποιο πρόγραμμα τους πέρασε;

Μεγάλη ανατροπή στα νούμερα τηλεθέασης και στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ αφού όλοι τον περίμεναν με ανυπομονησία και η συμμετοχή αυτή είχε διαφημιστεί όσο καμία άλλη...

Ο Ανδρέας Γεωργίου θεώρησε πως με αυτή την προσθήκη θα μπορέσει να αντισταθεί στο survivor, περιμένοντας ότι θα έκανε τα περσινά 40άρια...

Και πάμε όμως στο θέμα...

Το Τατουάζ χθες έπαιζε με μοναδικό ανταγωνισμό το "Anne" μιας και χθες δεν είχε Survivor... Ωστόσο έγινε το απίστευτο! Το "Αnne" ξεπέρασε στο γενικό σύνολο το Τατουάζ και τον Γιώργο Αγγελόπουλο σημειώνοντας 23,7% στο γενικό σύνολο, ενώ το Τατουάζ σημειωσε 23,1%.

Τα νούμερα αυτά προβλημάτισαν πολυ τον σταθμό καθώς όταν μπει στο παιχνίδι και το "Survivor" πόσο θα μπορέσει να αντισταθεί το "Τατουάζ". Ton Aγγελόπουλο τον θεώρησαν μπόνους για την τηλεθέαση και όλα δείχνουν... πως δεν προστέθηκε κοινό, αλλά έμεινε ακριβώς το ίδιο...

ΠΗΓΗ TV-24.gr