Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σκηνές φρίκης! Ο Νίκος θέλει να «τελειώνει» με την Κάτια!

Οι εξελίξεις που σας έχουμε αποκλειστικά είναι «βόμβα»!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σκηνές φρίκης! Ο Νίκος θέλει να «τελειώνει» με την Κάτια!
TV24 22.11.2019 13:03

Σκηνές φρίκης ζει η Κάτια στα χέρια του Νίκου, ο οποίος θέλει να «τελειώνει» μια και καλή μαζί της. «Βόμβα» οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Την ώρα που ο Κωστής έχει δει αποδείξεις για την ενοχή του Νίκου σχετικά με τη δολοφονία της γυναίκας του και ετοιμάζεται να το πει στην Κλειώ, ο Νίκος σκέφτεται σοβαρά να τελειώνει με την Κάτια μια για πάντα.

Μετά την αποτυχημένη συνάντηση της Κάτιας με τη Μαρίνα που δεν έγινε ποτέ, ο Νίκος καταφέρνει να αρπάξει και πάλι τη γυναίκα και να τη φυλακίσει. «Αυτή τη φορά τελειώσαν τα ψέματα. Σε πίστεψα, σε συγχώρεσα κι εσύ με πρόδωσες, με τσάκισες και θα το πληρώσεις», ουρλιάζει και τα σπάει όλα. Ο Νίκος φαίνεται να έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο και σκέφτεται σοβαρά να τελειώνει με την Κάτια, η οποία περνάει μαρτυρικές ώρες στα χέρια του. Την παράνοιά του ενισχύει και η Μάρθα που, φοβούμενη ότι θα αποκαλυφθούν όλα, τον πιέζει να σκοτώσει την Κάτια. «Πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή. Αν δεν το κάνεις θα πας φυλακή και η κόρη σου θα τα μάθει όλα. Κι αυτή τη φορά δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια», τον απειλεί για μια ακόμα φορά.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος των γυναικών της σειράς!

Η Κάτια υποφέρει στα χέρια του Νίκου που έχει παρανοήσει πλήρως, αλλά είναι αποφασισμένη να αντέξει τα πάντα προκειμένου να μην κινδυνεύσει η Μαρίνα, αλλά και ο Αργύρης. Την ίδια ώρα η Μάρθα αρχίζει να φοβάται πως τα εκδικητικά σχέδιά της μπορεί να αποκαλυφθούν και να φτάσουν στη Μαρίνα. Νιώθει να στενεύει ο κλοιός γύρω της και καταλαβαίνει ότι αρχίζουν να τη θεωρούν ύποπτη. Εν τω μεταξύ η Κάτια συνειδητοποιεί το μέγεθος της τρέλας του Νίκου και εγκλωβισμένη στο σπίτι του περνάει δύσκολες ώρες. «Σε παρακαλώ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις. Μόνο μην πειράξεις κανέναν», ικετεύει κλαίγοντας αλλά εκείνος είναι αλλόφρων: «Σου τα έδωσα όλα. Τι έκαναν αυτοί για σένα; Μόνο εγώ σε αγάπησα κι εσύ προσπάθησες να μου κάνεις κακό. Αυτή τη φορά δεν θα σου τη χαρίσω», ουρλιάζει έξαλλος.

Ο ρόλος της Μάρθας αποκαλύπτεται

Ο Φώτης θέλει να είναι παρών στη συνάντηση της Κάτιας με τη Μαρίνα και το σκάει από την αποθήκη του μπαρ αλλά συλλαμβάνεται. Η Μαρίνα ζητάει τα χρήματα για την εγγύηση από τον Χατζή κι εκείνος της τα δίνει, φυσικά με αντάλλαγμα. Μόλις ο Φώτης αφήνεται ελεύθερος πηγαίνει στο σπίτι του Νίκου με σκοπό να πάρει μαζί του την Κάτια. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει μόλις τον βλέπει. Τον φοβάται με όλα αυτά που της έχει πει για εκείνον η Μάρθα. «Πρέπει να φύγουμε τώρα», της απαντάει εκείνος, αλλά η Κάτια αρνείται να τον ακολουθήσει. Ο Αντρέας, που καταλαβαίνει τι συμβαίνει, αποφασίζει να πει ψέματα στη Ρένα για να βοηθήσει τον Φώτη. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και τον Αργύρη... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TVΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ!!!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Η Κάτια και η Μαρίνα συναντιούνται ξανά!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! Αυτό είναι το νέο όνομα που μπαίνει και φέρνει τα πάνω κάτω!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο youweekly.gr

Share