Αν ήμουν πλούσιος: Τρομερές εξελίξεις! (20/12) Ένα τροχαίο ατύχημα θα φέρει ξανά τα πάνω-κάτω

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Αν ήμουν πλούσιος: Τρομερές εξελίξεις! (20/12) Ένα τροχαίο ατύχημα θα φέρει ξανά τα πάνω-κάτω

Τρομερές εξελίξεις στο «Αν ήμουν πλούσιος» του ΑΝΤ1 απόψε 20/12, καθώς ένα τροχαίο θα φέρει ξανά τα πάνω - κάτω.

Τι θα δούμε απόψε:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 70

Η Μόνικα εισπράττει τον λαχνό μετά βαΐων και κλάδων, αλλά δεν δείχνει ακόμα τις αληθινές της προθέσεις και συνεχίζει να κάνει την καλή τόσο στα παιδιά της, όσο και στη δημόσια εικόνα της, προβάλλοντας το προφίλ του φιλάνθρωπου.

Την ίδια στιγμή, τα πράγματα για τον Βρανά πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο, με αποκορύφωμα την εμφάνιση της αστυνομίας, προκειμένου να τον συλλάβουν για τα παράνομα στοιχήματα του Σίφουνα. Ο Φίλιππος καταφέρνει να το σκάσει, αλλά ο Αντρέι έχει το δικό του σχέδιο, ώστε ο Βρανάς θα μείνει για πάντα στη φυλακή.

Παράλληλα, η Κική, με αφορμή την ήττα τους με τον λαχνό, τσακώνεται με τον Στρατή και φεύγει απ’ το σπίτι, ενώ δεν θα μείνει ασυγκίνητη απ’ το φλερτ του Αντρέι.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης προσπαθεί να φτιάξει το κλίμα μιας οικογένειας και να κάνει τη Δάφνη να τον ερωτευτεί ξανά.

Όμως, οι δρόμοι της Δάφνης και του Στρατή είναι προδιαγεγραμμένο να συναντηθούν για ακόμα μια φορά. Ο Βρανάς βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο, για να κερδίσει ακόμα μια φορά την παρτίδα, ενώ ένα τροχαίο ατύχημα θα φέρει ξανά τα πάνω-κάτω...

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς μετά την πρόταση να γίνει ο Σωτήρης μέτοχος καταλήγει... Εξελίξεις "φωτιά" σήμερα (19/11)!

Αν ήμουν πλούσιος - Spoiler: Το μυστικό από το παρελθόν της Μόνικα βγαίνει στην επιφάνεια!

Ένα spoiler «έσκασε» στην σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος»! Το μυστικό από το παρελθόν της Μόνικα βγαίνει στην επιφάνεια!

Η γνωστή ηθοποιός, Μπέσυ Μάλφα φέτος ακροβατεί μεταξύ τριών διαφορετικών ρόλων, μεταξύ τριών διαφορετικών γυναικών που σαν στόχο έχουν να βρουν κυρίως τον εαυτό τους.

Η «Σίρλεϊ Βάλενταϊν», η «Παριζιάνα» και η «Μόνικα» από το «Αν ήμουν πλούσιος», όλες παίρνουν μια άλλη διάσταση μέσα από το ταλέντο της Μπέσυς Μάλφα. Ανακαλύψτε τες στις γραμμές που ακολουθούν...

Φέτος είστε η «Παριζιάνα», η «Σίρλεϊ Βάλενταϊν» και η «Μόνικα» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος». Τρεις διαφορετικές γυναίκες...

«Να μην είμαι άδικη, ο κάθε ρόλος έχει την ομορφιά του».