Elif - «βόμβα» σήμερα 13/1: Ο Ουμίτ καταστρώνει ψεύτικη δολοφονία για να τρομάξει την Αρζού! Εκείνη παθαίνει σοκ!

Απίστευτη ανατροπή! Τι θα συμβεί πριν το δείξει η τηλεόραση!

Elif - «βόμβα» σήμερα 13/1: Ο Ουμίτ καταστρώνει ψεύτικη δολοφονία για να τρομάξει την Αρζού! Εκείνη παθαίνει σοκ!

Ο Ουμίτ καταστρώνει ψεύτικη δολοφονία για να τρομάξει την Αρζού! Εκείνη παθαίνει σοκ! Οι εξελίξεις για σήμερα στο "Elif" του STAR είναι πραγματική "βόμβα"!

Δείτε τι θα συμβεί στο επεισόδιο 498 πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Δευτέρα 13/1

Επεισόδιο 498

Η Ελίφ είναι στο αστυνομικό τμήμα και μιλάει με τον Γιουούφ, που είναι κρατούμενος. Ο Γιουσούφ χαίρεται πολύ όταν τη βλέπει αλλά της ζητάει να είναι προσεχτική και να μην έρθει να τον δει ξανά χωρίς να έχει ενημερώσει την οικογένειά της. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο αλλά δεν τη βρίσκει εκεί. Θυμάται τα λόγια της Ελίφ για τον Γιουσούφ και σκέφτεται πως ίσως η μικρή έχει πάει στο αστυνομικό τμήμα να τον δει. Οι αστυνομικοί πηγαίνουν την Αρζού στο τμήμα αλλά στο δρόμο τους σταματάει ο Ουμίτ και τους σκοτώνει, σώζοντας την Αρζού. Εκείνη σοκάρεται και ο Ουμίτ της λέει πως πρέπει να φύγουν αμέσως. Καθώς φεύγουν, οι αστυνομικοί σηκώνονται από το έδαφος καθώς στην πραγματικότητα είναι άντρες του Ουμίτ, ο οποίος κατάστρωσε αυτό το σχέδιο για να τρομάξει την Αρζού. Η Ζεϊνέπ παίρνει την Ελίφ από το αστυνομικό τμήμα και η μικρή της ζητάει να το κρατήσει μυστικό. Κατά τη διάρκεια του δείπνου όμως η Ελίφ προδίδει μόνη της το μυστικό της. Η οικογένεια είναι θυμωμένη με την Ελίφ αλλά και τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ τους λέει πως και εκείνη έχει αμφιβολίες για το άτομο του Γιουσούφ. Η οικογένεια αντιδρά πολύ άσχημα στα λόγια της Ζεϊνέπ και εκείνη θυμώνει και ανεβαίνει στο δωμάτιό της. Ο Σελίμ την ακολουθεί και ο καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι συνεχίζεται. Ο Ουμίτ κανονίζει τις λεπτομέρειες ώστε να φύγει με την Αρζού από τη χώρα όσο πιο σύντομα γίνεται. Η Γκόντζα αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο και η ζήλια της Ασουμάν μεγαλώνει. Θέλει να τα ξαναβρεί με τον Ερκούτ. Ο Σελίμ διαβάζει στην εφημερίδα για τα επιτεύγματα της εταιρίας Ντορουκλάρ και αναρωτιέται αν συνδέεται με κάποιο τρόπο ο Ουμίτ. Το αφεντικό της Ζεϊνέπ την ενημερώνει για ένα επαγγελματικό δείπνο, γεγονός που δεν της αρέσει καθόλου…

Δείτε τι θα συμβεί στα επεισόδια της εβδομάδας 13-17 πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Αρζού ντύνεται νύφη! Ο Ουμίτ κούκλος σαν γαμπρός!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Elif! Η Αρζού ντύνεται νύφη! Ο Ουμίτ κούκλος σαν γαμπρός και διαβάστε τι θα δούμε στην σειρά του Star!

Νύφη θα ντυθεί ξανά η Αρζού, αυτή τη φορά στο πλευρό του Ουμίτ, που δείχνει να είναι ο μόνος που πια την αγαπά και τη νοιάζεται.

Η Αρζού με τη βοήθεια του Ουμίτ καταφέρνει να γίνει ξανά πλούσια και να αγοράσει το κτήμα των Εμιρόγλου, εκμεταλλευόμενη τη δυσχερή οικονομική τους κατάσταση. Η αδίστακτη γυναίκα, προκειμένου να τους τιμωρήσει, προτείνει να αγοράσει και τις μετοχές τους και έτσι θα εξασφαλίσουν κι εκείνοι χρήματα που έχουν ανάγκη. Ο Σελίμ και η Αλιγέ αρνούνται! Στη συνέχεια εκείνη συναντά τον Ουμίτ, που της λέει ότι, αν θέλει τη βοήθειά του, αυτή τη φορά πρέπει να δεχτεί να τον παντρευτεί! Η Αρζού θυμώνει και φεύγει. Το βράδυ στο κτήμα συμπεριφέρεται υποτιμητικά σε όλους και τότε η Μελέκ της μιλά με πολύ σκληρά λόγια:

«Μπορεί να έγινες πλούσια, να αγόρασες το σπίτι, αλλά και πάλι μόνη σου θα είσαι!

Εμείς θα είμαστε πάντα οικογένεια, όπου και αν μείνουμε! Εσύ όμως; Σ' ένα τόσο μεγάλο σπίτι θα ζεις μόνη σου! Δεν σε αγάπησε ποτέ κανένας! Δεν έχεις ούτε έναν φίλο! Ετσι θα είσαι μια ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όσα λεφτά και αν αποκτήσεις». Η Αρζού πληγώνεται με τα λόγια της και θυμάται όλες τις φορές που όσους αγάπησε δεν την αποδέχτηκαν ποτέ, όπως ο Κενάν, η κόρη της, ο πατέρας της, και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ουμίτ. Εκείνος αφού της δίνει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, στη συνέχεια κανονίζει τα του γάμου! Η Αρζού λάμπει μέσα στο νυφικό της και ο Ουμίτ την υποδέχεται μ' ένα τεράστιο χαμόγελο και εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της. Ο γάμος τους πραγματοποιείται και εκείνος τη φιλά τρυφερά στο μέτωπο. Στη συνέχεια χορεύουν τον πρώτο τους χορό και ο Ουμίτ της ψιθυρίζει: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο».

Όλες οι φωτογραφίες και το ρεπορτάζ από την Γιάννα Παπανικολάου, στο TV24 που κυκλοφορεί!

Δείτε και το πόρισμα της δολοφονίας για την κόρη της!