Το Πρωινό: Πασίγνωστος ηθοποιός πήγε στο πλατό και έκανε...ντελίβερι σουβλάκια!

Προκάλεσε έκπληξη στην Φαίη!

Το Πρωινό: Πασίγνωστος ηθοποιός πήγε στο πλατό και έκανε...ντελίβερι σουβλάκια!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Πασίγνωστος ηθοποιός πήγε στο Πρωινό και εισέβαλε στο πλατό και έκανε...ντελίβερι σουβλάκια!

Ο λόγος για τον Νίκο Αναδιώτη που έχει κάνει μια νέα αρχή και έχει ανοίξει μαγαζί εστίασης, ενώ η σύζυγος του με τα παιδιά του μένουν μόνιμα στο Αίγιο.

«Γεννιόταν ο Κωνσταντίνος και βλέπαμε ότι εδώ θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα γιατί κι εγώ δεν είχα όλο το διαθέσιμο χρόνο να βοηθάω στο σπίτι. Έπρεπε να λείπω για δουλειές, πολλές φορές κι εκτός Αθήνας. Είμαι πολύ χαρούμενος με το μαγαζί, είναι κάτι καινούργιο για μένα, μαθαίνεις καινούργια πράγματα… » είχε πει για το μαγαζί του σε παλιότερη συνέντευξη.

Αυτή την φορά μίλησε στο Πρωινό και είπε: «Κάνω πράγματα που νόμιζα ότι δεν θα έκανα, όπως το να πάω ντελίβερι στη γειτονιά. Έχω δει την έκπληξη στα πρόσωπα των πελατών καμιά φορά. Εξυπηρετώ τον κόσμο, τους σερβίρω, μ’ αρέσει κιόλας».

Λίγη ώρα αργότερα μπήκε στο πλατό με σουβλάκια.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό έγινε χαμός στο Πρωινό με την κόντρα Παπανώτα - Ραμόνα!

Πασίγνωστη ηθοποιός ξεσπά στη κάμερα του Πρωινού! - "Είναι ασέβεια..."

Αφορμή ήταν μια ερώτηση για τα κιλά!

Ο λόγος για την πασίγνωστη ηθοποιό, Ελευθερία Ρήγου, η οποία σε χθεσινοβραδινές της δηλώσεις στη κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" κλήθηκε να απαντήσει για την ξαφνική απώλεια βάρους που είχε το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: «Εμπνεύστηκα με τα όσα πέρασε ο Γιακουμάκης, μου έχουν τύχει παρόμοια περιστατικά....» (Βίντεο)

Η ίδια φανερά εκνευρισμένη είπε: "Έχω αδυνατίσει και άλλο. Ευχαριστώ. Δεν μετράω πόσα κιλά έχω χάσει. Άσε να μετρήσουν άλλοι. Δεν ζυγίζομαι, δεν έχω λόγο.

Δείτε ακόμη: Στο νοσοκομείο με ρήξη κύστης στις ωοθήκες πασίγνωστη ηθοποιός!

Ας μην μιλήσουμε πάλι για τα κιλά, έλεος, να μιλήσουμε για τη δουλειά μας. Δεν δείχνει σεβασμό στον καλλιτέχνη όταν τον ρωτάς για άλλα πράγματα εκτός από τη δουλειά του. Δηλαδή να τον ρωτάς εμμονικά συνέχεια για ένα πράγμα. Το είχα εξωτερικεύσει αλλά το ξεπεράσαμε. Νιώθω δικαιωμένη και ευχαριστώ πολύ, αλλά φτάνει!".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...