Στο «Nega Talk» με την Αθηναΐδα Νέγκα η Μαρία Σολωμού

Όλα όσα θα δούμε απόψε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο «Nega Talk» με την Αθηναΐδα Νέγκα η Μαρία Σολωμού

Μία απολαυστική συνέντευξη θα έδινε απόψε μετά τα μεσάνυχτα, στο «Nega Talk» και την Αθηναΐδα Νέγκα, η Μαρία Σολωμού. Η αγαπημένη ηθοποιός θα αποκάλυπτε τις πιο "πιπεράτες" πτυχές της ζωής της.

Η Μαρία Σολωμού ήταν να έρθει στο NEGA TALK τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16 Μαρτίου στο MEGA, αποφασισμένη να μιλήσει για όλα στην Αθηναΐδα Νέγκα, ωστόσο η εκπομπή δε θα μεταδοθεί μιας και στη θέση της θα γίνουν ενημερωτικές εκπομπές για τον κορωνοϊό.

Νέγκα twitter

Η εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα "σάρωσε" την προηγούμενη βδομάδα με καλεσμένο τον Αντώνη Κανάκη. Δείτε τι δήλωσε ο παρουσιαστής.

Η δημοφιλής ηθοποιός καταρρίπτει “ετικέτες” που της έχουν κολλήσει τα media, δηλώνει συντηρητική σε πολλά θέματα, αποκαλύπτει τη στενή σχέση της με την θρησκεία και την Εκκλησία και μιλά για τη σχέση της με τον έφηβο γιο της.

Ακόμα εξηγεί ποιος ρόλος την καθόρισε και γιατί της έγινε τρόπος ζωής, για τις μεγάλες αλλαγές που έκανε στην προσωπική ζωή της, τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αλλάξει τα πάντα, ενώ δηλώνει αθεράπευτα single.

Πριν πάει στο «Nega Talk» η Μαρία Σολωμού παραχώρησε ακόμη μία συνέντευξη στο «Σημείο Συνάντησης»

Η Μαρία Σολωμού, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» και μεταξύ άλλων έκανε και μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τον τρόπο με τον οποίο αυτή αντιμετωπίζεται από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι όπως είπε η ίδια, πλέον νομίζουν πως δεν έχε σχέση.

Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και δύο άτομα από το χώρο της showbiz, συναντιούνται και κάνουν μία αποκαλυπτική συζήτηση.

Έτσι η Μαρία Σολωμού, μιλώντας στον Πάνο Ιωαννίδη, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, εξηγώντας πως τώρα πια, λόγω του αυθορμητισμού της, φροντίζει να ελέγχει τις συνεντεύξεις που παραχωρεί πριν δημοσιευθούν από τον δημοσιογράφο.

Δείτε εδώ και τις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός σχετικά με το τι έχει αλλάξει πλέον στην προσωπική της ζωή.

Παράλληλα αποκάλυψε, πως ενώ εδώ και πολλά χρόνια, το κέντρο του ενδιαφέροντος ήταν το αν πρόκειται να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, πλέον κανείς δεν την ρωτάει γι' αυτό, μιας και οι περισσότεροι θεωρούν ότι δεν έχε σχέση.

«20 χρόνια απαντάω τα ίδια. Με ρωτούσαν συνέχεια αν θα παντρευτώ και θα κάνω παιδί. Γιατί είχα δυο σχέσεις φανερές. Τώρα έχουν σταματήσει λίγο γιατί φαντάζονται ότι δεν έχω κάποια σχέση».