Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ένα φιλί θα φέρει ανατροπές στο Αν ήμουν πλούσιος

Spoiler Alert!

Ένα φιλί θα φέρει ανατροπές στο Αν ήμουν πλούσιος
TV24 23.03.2020 13:59
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Χαμός θα γίνει στη συνέχεια της σειράς 'Αν ήμουν πλούσιος' με ένα φιλί να φέρνει ανατροπές. Η Μελίνα βρίσκεται με τον Αλέξη και, συζητώντας για το παρελθόν τους, έρχονται πιο κοντά με αποτέλεσμα να φιληθούν!

Μπορεί λόγω και του κορωνοϊού να βλέπουμε σε επανάληψη πολλές σειρές, ωστόσο σας έχουμε εδώ αυτά που μας περιμένουν στο νέο επεισόδιο της σειράς, πριν αυτό παιχτεί στην τηλεόραση.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 131

O κουκουλοφόρος χτυπάει τον Μάνο κι έπειτα το βάζει στα πόδια από τις φωνές της Σμαράγδας. Ο Μουρούνας και ο Βρανάς λένε ψέματα στη Μόνικα για το στοίχημα που έβαλαν μεταξύ τους, ενώ η Μελίνα βρίσκεται με τον Αλέξη και, συζητώντας για το παρελθόν τους, έρχονται πιο κοντά με αποτέλεσμα να φιληθούν! Ταυτόχρονα, όμως, η Μελίνα ενημερώνεται απ’ τον Μουρούνα για την επίθεση στον Μάνο.

Η Μυρτώ κι ο Μάκης καταφέρνουν να αποπροσανατολίσουν τον Σωτήρη και τη Χριστίνα για τη σχέση τους, όμως οι πληροφορίες που παίρνει η Μυρτώ για τον χαρακτήρα του Μάκη απ’ τον Σωτήρη δημιουργούν νέα ένταση. Η Πέγκυ ανακαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έδωσε ο Μουρούνας τις μετοχές του και, συζητώντας με τη Φρόσω, το ακούει κατά λάθος και η Μόνικα. Η Δάφνη παίρνει την απόφαση να επισκεφθεί τον Μουρούνα και να τον ρωτήσει ευθέως για την εξαφάνιση του πατέρα της… Και αν θέλετε να μην χάσετε τίποτα από την σειρά του ANT1 σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα νέα επεισόδια.

Αν ήμουν πλούσιος: Η Ξένια χωρίζει τον Θεοχάρη!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 132

Ο Μουρούνας δίνει πειστικές απαντήσεις στη Δάφνη για την εξαφάνιση του πατέρα της και η εκείνη νιώθει απολογούμενη απέναντί του. Η Ξένια χωρίζει τον Θεοχάρη, θιγμένη που την είπε «εύκολη», την ώρα που ο Σωτήρης ζητάει από τη Χριστίνα να ξαναγίνει η γυναίκα του. Παράλληλα, επιστρέφει στην παλιά του δουλειά και γίνεται αποθηκάριος στον όμιλο Βρανά! Ο Μουρούνας οργανώνει μια συνέντευξη τύπου για τη νέα δραστηριότητα του ομίλου Βρανά και ζητάει από τη Μόνικα να είναι μια θεά. Παράλληλα, ο Βρανάς κάνει μία συμφωνία με την Πέγκυ, ώστε ο Μουρούνας να γυρίσει στη γυναίκα του. Στο μεταξύ, η Σμαράγδα τσεκάρει τον Μάκη για να δει αν θα την προσεγγίσει ερωτικά.

Ο Σωτήρης τους βλέπει και καταλαβαίνει ότι η κοπέλα για την οποία του μιλούσε τόσο καιρό ο Μάκης είναι η Σμαράγδα! Την ίδια στιγμή, όμως, ο Σωτήρης θα ανακαλύψει και ποιος είναι ο δεσμός της κόρης του, της Μυρτώς! Το μπέρδεμα θα είναι πολύ μεγάλο, αφού ο Σωτήρης θα πει στον Μάνο όσα έμαθε για τη Σμαράγδα...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός στο "Αν ήμουν πλούσιος" - Το φλερτ της Μελίνας στον Αλέξη συνεχίζεται

Αν ήμουν πλούσιος: Ποιόν θέλει να "καθαρίσει" η Πέγκυ;

Share