«Έσκασε» ανακοίνωση για την Κάτια Ζυγούλη

Τι θα δούμε στην εκπομπή της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσκασε» ανακοίνωση για την Κάτια Ζυγούλη

Μια ανακοίνωση «έσκασε» από την ΕΡΤ για την σημερινή 19/9 εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη. Τι θα δούμε στις Ιστορίες μόδας;

Αυτή είναι η ανακοίνωση της Κάτιας Ζυγούλη

Τι λένε τα ρούχα που φοράμε για εμάς τους ίδιους; Τι δηλώνουμε εμείς μέσα από τα ρούχα που φοράμε; Τελικά, για ποιον ντυνόμαστε; Οι απαντήσεις, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, στις 16:00.

«Το ρούχο, όπως και η μόδα, είναι επικοινωνία και μέσα από αυτό διαλέγουμε τον ρόλο μας», σημειώνει η Γαλάτεια Λασκαράκη, δημοσιογράφος και διευθύντρια γυναικείου περιοδικού.

Ο fashion entrepreneur Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει ποια είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από το ντύσιμό του, σε σχέση με την ενδυματολογικά περίπλοκη καθημερινότητά του.

Η κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Ντέπη Ρίζου εξηγεί πώς μπορεί το ντύσιμο να λειτουργήσει θεραπευτικά, ενώ ο σχεδιαστής Άγγελος Τσακίρης τονίζει τη σημασία της χρηστικότητας ενός ρούχου, μέσα στο οποίο μια γυναίκα μπορεί να νιώθει άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τέλος, η Κάτια Τρακαδά, trend forecaster και σύμβουλος branding, εξηγεί το φαινόμενο των τάσεων στη μόδα, από την άνοδό τους μέχρι την πτώση. Δείτε το παθιασμένο φιλί του Σάκη Ρουβά στην Κάτια στο κατάμεστο Ηρώδειο!

«Πονοκέφαλος» τα νούμερα (15/8) για την Κάτια Ζυγούλη

Η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη, Ιστορίες Μόδας, συνεχίζει να προβάλλεται κάθε Σάββατο στην ΕΡΤ, ωστόσο χθες, για ακόμα μία φορά, τα νούμερα τηλεθέασης (15/8) έφεραν κανονικό "πονοκέφαλο" στην παρουσιάστρια και στο κανάλι.

Είναι αλήθεια πως το εγχείρημα της Κάτιας Ζυγούλη είναι πολύ πρωτότυπο, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης έχουν δείξει πως το κοινό δεν είναι ακόμα έτοιμο να υποδεχθεί ένα τέτοιο πρότζεκτ.

Αυτά είναι τα νούμερα (15/8) που έφεραν "πονοκέφαλο" στην Κάτια Ζυγούλη

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 18,8
  • ΣΚΑΙ: Κόναν ο Βάρβαρος 10,0
  • ΑLPHA: Ο πρωτάρης μπάτσος και η τρωτέζα 14,9
  • Mega: Κάλπικη Λίρα 10,7
  • Star: Μοντέρνα Οικογένεια 9,8
  • ΕΡΤ: Ιστορίες μόδας 1,6

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για χθες 15/8

Κάτια Ζυγούλη Ιστορίες Μόδας